Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 06:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
 Co říkáte na š Citigo? 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek Re: Co říkáte na š Citigo?
automat by nebyl spatny, ale kdyz ti posune cenu o 50 tisic nahoru, tak je zbytecny ho vubec nabizet, to stejne nikdo nekoupi

12.2.12, 21:47
Profil ICQ
Pspvek Reklama

rejpal

Prosil bych Wankela s variátorem. :mrgreen:

12.2.12, 21:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

to by asi nebylo ideální vzhledem k spotřebě

12.2.12, 22:18
rejpal

Ale bylo by to ostré a živé jak důchodce v kauflandu. 8)

12.2.12, 22:23

mame ted ve skole novyho ucitele, mladej kluk, tak 25-26 let, takze si s nim docela clovek pokeca, je to blazen do porsche, ale jeho znamej ma mazdu RX-8, tak se s tim svez a ze prej doopravdy masakr, spotreba podle jizdy, ale do tech 20 litru bohate...spis 10-15, ale je to sportak, tam se s tim pocita...no a druhej den prinesl nejaky materialy, ze meli rusove v KGB wankely v zigulech...objem 0,8 vykon 154kw :)

vit: jj, ja vim, ze ten automat je drazsi, ale nikdy bych tomu neveril, ale zvyknul jsem si na to dost rychle :)...a kdyz jede odpoledne clovek unavenej z prace, tak se jen opres do pedalu, druhou rukou si opres hlavu, aby ti nespadla z krku, chytnes se volantu a jedes :) - ovsem musi to bejt automat typu dsg, tiptronic atd, ne jak byl v jednickovy oktavce :D

12.2.12, 22:26
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
...a kdyz jede odpoledne clovek unavenej z prace, tak se jen opres do pedalu, druhou rukou si opres hlavu, aby ti nespadla z krku, chytnes se volantu a jedes :)

A pak tě probudí tvrdý náraz...

Naposledy upravil gokralik dne 12.2.12, 22:42, celkově upraveno 1

12.2.12, 22:41
Moderátor

RX8 by mě také zajímala. Ale na silnici jsem to ještě neviděl. Musí jich být hrozně málo.

12.2.12, 22:42

Já jí občas vídám, pár v Brně a jednu tady. Je to jedno z mých nejoblíbenějších aut. Kdybych si teď měl kupovat nový auto pro zábavu, tak volím mezi všemi právě tohle.

12.2.12, 22:52
Hluchoň

Ondras83 píše:
...

vit: jj, ja vim, ze ten automat je drazsi, ale nikdy bych tomu neveril, ale zvyknul jsem si na to dost rychle :)...a kdyz jede odpoledne clovek unavenej z prace, tak se jen opres do pedalu, druhou rukou si opres hlavu, aby ti nespadla z krku, chytnes se volantu a jedes :) - ovsem musi to bejt automat typu dsg, tiptronic atd, ne jak byl v jednickovy oktavce :D

ja bych to taky bral vsema deseti, uvidime, treba az budu kupovat nejaky dalsi auto, optimalni stav v kombinaci s adaptivnim tempomatem, zapnout a "delej si co chces"

RX-8 je podarene auto, znam osobne jednoho spokojeneho majitele, od novyho nalital pres sto tisic bez problemu, opravy co mi rikal jenom nejake tukance z parkovist apod, zere to benzin kolem 13, a olej, ktery se do motoru dokonce nejak rizene vstrikuje, chvali vyborne jizdni vlastnosti na peknych cestach, a trochu min chvali celkovou tvrdost na cestach min peknych. Asi trikrat jsem s nim jel po meste, motor je super, paradne se vytaci, zatahuje moc hezky, auto je uvnitr necekane velke a hlavne je kvalitne udelane, kuze po stovce tisic nenese nejmensi znamky poskozeni, proste porad vypada jako kdyz ji vyrobili, zadne vydrene sklady apod

13.2.12, 06:36
Profil ICQ

Š. Citigo se mi líbí. Naši mají Fabii, z roku 2001. Už začíná mít mouchy, bylo by dobrý jí dát pryč. Pak bych si klidně dokázal představit, že si koupí Citigo. Na to co najezdí... Ale vše záleží na ceně, pokud by byla přemrštěná, volil bych spíš nové Twingo.

13.2.12, 11:08
Ignorant pravidel

na internetu je uz fotografie a video 5D verze :D

13.2.12, 18:37
Junior TW team

Doufám, že to tu nebylo http://www.youtube.com/watch?v=rXhkzRXtjOU , přečtěte si aji popis videa
co na říkate?

18.2.12, 12:31
Ignorant pravidel

nejlepsi jsou na tom videu ty rozmery :-D 3800cm , 1600 cm :-D

18.2.12, 13:03

Petr105 píše:
Š. Citigo se mi líbí. Naši mají Fabii, z roku 2001. Už začíná mít mouchy, bylo by dobrý jí dát pryč. Pak bych si klidně dokázal představit, že si koupí Citigo. Na to co najezdí... Ale vše záleží na ceně, pokud by byla přemrštěná, volil bych spíš nové Twingo.

tipujem, že to Twingo bude lacnejšie...resp. minimálne bude mať inú výbavu za rovnakú cenu ===> bude lacnejšie.

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

19.2.12, 10:52

Veteranista píše:
Doufám, že to tu nebylo http://www.youtube.com/watch?v=rXhkzRXtjOU , přečtěte si aji popis videa
co na říkate?

No mne sa hlavne nezdá, žeby bol ten kufor identicky veľký - predsa to Citigo má minikufrík...a aj tak je to porovnanie scestné - predsa autá v daných triedach rastú kažkou vyššou generáciou...aj tak Fačko (a vlasten aj Felda, Octa) boli rozmermi nejak ťažko zatriediteľné do tried...povedal by som, že Felda a Fako sú rozmermi skoro nižšia stredná trieda, ale výbavou trieda malých áut...takisto Octa - rozmermi skoro atakuje strednú triedu, ale miestom a výbavou je to nižšia stredná trieda.

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

19.2.12, 10:59
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další