|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
czechino
Tydýt
|
 Re: motor
To to na ty sprinty budeš vozit na podvalu? Raději bych upravil stávajcí motor, dáš do něj pár šušní a jede taky hezky  navíc nebudeš muset řešit jiné brzdy a tuhost skeletu při mnohem težším motoru.
_________________ Škoda Favorit, teď už 135- šneček
|
| 11.2.12, 19:24 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Muller
Registrován: 13.2.12, 15:18 Příspěvky: 2 Bydliště: Pardubický kraj
|
Zdravím vás.Mám problém s autem a potřebuji radu. Mám felicii 1.9 D a cvaká mi v motoru. Startuje za tepla dobře (na jedno otočení),za studena je to horší (někdy nechytne vubec). Dělal jsem rozvody a nevím zda je mám dobře nastavené a taky nevím jak se nastavuje předvstřik. Nevíte někdo co by to mohlo být??? Já si s tím nevím vubec rady a každou pomoc od vás vítám.Díky Paja
|
| 13.2.12, 15:24 |
|
 |
|
trady
Registrován: 2.10.08, 09:49 Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Ty jsi dělal rozvody sám a nevíš jak se nastavuje předvstřik na 1.9D? Proč jsi do toho vůbec šel? xD no to je fuk. Pokud to klepe jen za studena a špatně chytá tak bych to pipoval na hoodně malý předvstřik, nebo moc velký xD Tj. máš to špatné (a neklepou ti ventily o písty?)
EDIT: Teď mně napadlo, ty jsi povoloval ty 3 šroubky na remenici čerpadla? Ne vždy je nutne do toho drbat, zalezi jak to jelo po vymene rozvodu
|
| 13.2.12, 15:55 |
|
 |
|
Muller
Registrován: 13.2.12, 15:18 Příspěvky: 2 Bydliště: Pardubický kraj
|
Jelo to předtím špatně,kouřilo to (černý dým) a nešlo to do otáček. Povolil jsem 3 šrouby a pohnul jsem s tím a výsledek je že v motoru cvaká i za tepla. Má to traktorový zvuk.
|
| 13.2.12, 16:02 |
|
 |
|
trady
Registrován: 2.10.08, 09:49 Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
zalezi s cim jsi hybal, a zda jsi mnel vsechna soukoli dobre zaaretovane, tocenim cerpadla po smeru snizujes a naopak zvysujes predvstrik
|
| 13.2.12, 22:12 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Muller píše: Jelo to předtím špatně,kouřilo to (černý dým) a nešlo to do otáček. Povolil jsem 3 šrouby a pohnul jsem s tím a výsledek je že v motoru cvaká i za tepla. Má to traktorový zvuk. udělej ty rozvody jak se mají co jsem ti psal a ten černý dým ten se šteluje snímačem zátěže co je načerpadle na páčce jak přidáváš potenciometr dva šroubky tři dráty, dá se nastaavit vagem, voltmetrem nebo pojezdit a zkusit 
|
| 13.2.12, 22:23 |
|
 |
|