Re: OFICIÁLNÍ TW zraz 2012 - informace na 1. stránce
To je dost relativne. Daj nejaky interval "drahych pokut"
http://hliadky.sk/sadzobnik_pokut_2012.pdfPrisni - mas to podla mna ako inde: zalezi na koho natrafis. Ak ta zastavi radar, a pred tebou tam uz bude dalsich 5 aut co namerali tak to uz neukecas - vsetci pekne doradu. Maju oblubene miesta kde meravaju, ako stacionarni, tak mobilni. Do 100/60 si vpoho. Na dialnici som zazil radar len ked tam bola znizena rychlost. Inak nikdy (jazdim pravidelne).
Zatial som dostal 2 pokuty (poslednu 3 roky dozadu), z toho jedna, to mi fakt mohli odpustit - na poludnie, v obytnej zone, dodrzujem 20, 2 tyzdne po vodicaku - dali mi za svetla a este mi chceli dat ze vzadu neboli priputani a mam zjazdene gumy - orgáni
a druhy krat za rychlost - ako som spominal - doradu 8 aut.
Co policajt, to original. Vacsinou su mili.
Raz ma zastavil jeden, ked som bol na cliu, malo vtedy 2 tyzdne od novoty (stale na docasnych znackach). Spytal sa ma preco mam mokre auto, na co som bol v soku a nevedel som odpovedat (neprsalo tak tyzden; nakoniec som si spomenul, ze otec polieval travu). Zacal cele auto kontrolovat, ci mam dobre gumy atd. (inteligent
) Ked nic nenasiel tak mi vratil doklady a ani sa neodzdravil.
Ale podla mna nie su ani zdaleka tak prisni ako v zahranici. Hlavne nasi ti prave odpustia viac. V zahranici su nekompromisni (hlavne germanske narody su v tomto ubr drbnute
).
Suma sumarum, my asi asi myslime o vasich, to co vy o nasich
Na zaklade takmer nulovych informacii.