Autor |
Zpráva |
darklord
|
Re: Kamera do auta
Jo. Aj preto.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
19.2.12, 01:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
|
19.2.12, 08:56 |
|
|
venda
|
Ondras83 píše: a vicemene k cemu to?... Můžeš mít zdokumentovanou nehodu, můžeš to použít v případě, že se ti něco snaží namluvit policajt atd, atd. Nedávno jsem viděl video, jak před autem s kamerou přibrzdilo jiné. Vyběhli z něj dva maníci a začali rozčileně ukazovat na nabořený nárazník. Stačilo ale ukázat na kameru za sklem, sklapli a zmizeli.
|
19.2.12, 08:59 |
|
|
venda
|
Dawid130 Než jsem to dopsal ty už ho tam máš.... to je ono. Edit Teď na to koukám a ona je to asi ženská......
Naposledy upravil venda dne 19.2.12, 09:07, celkově upraveno 1
|
19.2.12, 09:02 |
|
|
Dawid130
|
na tohle je to bych řekl supr.
|
19.2.12, 09:05 |
|
|
Ondras83
|
darklord píše: Jo. Aj preto. tak to jo
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
19.2.12, 09:15 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zeptejte se mathese ten kamerku používá
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.2.12, 09:28 |
|
|
paži
|
tak přesně ten jí má na to aby dával (dle jeho soudu) blbce na youtube
|
19.2.12, 15:36 |
|
|
Jiri
|
idealni by byla kamera ktera by zacala nahravat treba po na startovani, a po vypnuti zapalovani by zastavila, pak by se treba automaticky smazaval posledni zaznam a rekneme treba poslednich pet by bylo uschovano....jako dukaz pri nehode je to perfektni, taky bych to bral...jinak ja mam kamerku co vrtulniku stala v prepoctu asi 1000kc...jak nataci muzete videt videau tu mam v RC modely
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
19.2.12, 18:45 |
|
|
Sláávek
|
Prodávají se nějaké, co reagují na nějakou náhlou změnu(brzdění, vybočení, náraz..) a v tom okamžiku uloží snad 30 s záznamu před a 30 s po..Jinak neukládá nic, když nedojde ke kritické situaci.
|
22.2.12, 14:09 |
|
|
Sláávek
|
venda píše: Ondras83 píše: a vicemene k cemu to?... Můžeš mít zdokumentovanou nehodu, můžeš to použít v případě, že se ti něco snaží namluvit policajt atd, atd. Nedávno jsem viděl video, jak před autem s kamerou přibrzdilo jiné. Vyběhli z něj dva maníci a začali rozčileně ukazovat na nabořený nárazník. Stačilo ale ukázat na kameru za sklem, sklapli a zmizeli. To by se mi bejvalo kdysi hodilo..Ne že by do mně někdo couvnul, ale pani si spletla pedály a místo na plyn šlápla na brzdu..Renault, co jel za ní, viděl brzdový světla a tak to ještě v posledním milimetru strhnul doleva, bez blinklru a brzdění sasmozřejmě, těsně přede mně(jsem je už předjížděl..) no a tak jsem to strh zase já do prava, ale tam už STÁLO to auto tý paní, o kterém jsem do tě chvíle vůbec nevěděl, zakrejvala ho ta Laguna.... Mimo město, na rovný přehledný okresce.. No a policie samozřejmě viníkem určila mně..Že prý se sice nesmí náhle zastavit bez zjevného důvodu, ale to není tak vážný prohřešek, prý horší zločin je, kyž to neubrzdí ten druhý za ním.. Takže vlastně Trpišovský je nevinnej, spáchal jen drobnej přestupek podle týhle logiky, kterou policie uplatňuje na řidičích favoritů a felicií..
|
22.2.12, 14:21 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Mělo by to cenu, pokud by se člověk živil ježděním ale pro těch pár km kupovat kameru se nevyplatí. Ale je fakt, že to má dnes kdekdo a dává na YT kdejakou kravinu. Hold móda.
|
22.2.12, 14:24 |
|
|
Sláávek
|
chemer píše: Mělo by to cenu, pokud by se člověk živil ježděním ale pro těch pár km kupovat kameru se nevyplatí. Ale je fakt, že to má dnes kdekdo a dává na YT kdejakou kravinu. Hold móda. Jsem pokusně připevnil telefon na hlavovou opěrku spolujezdce a taky to byly zajímavý záběry
|
22.2.12, 14:26 |
|
|
darklord
|
Obsah fóra » Obecné » O fóru » Čtěte jako první!!! » Pravidla fóra Škoda TechWebe) Pokud člen odpovídá na příspěvek, který je bezprostředně předešlý, nepoužívá se citace v příspěvku. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Bude-li člen přesto takto odpovídat, jsou moderátoři oprávněni jeho příspěvky smazat. Pokud bude uživatel v této činnosti pokračovat, je možno jej postihnout BANem PS: Zaujimalo by ma ci to citujes rucne alebo co kedze je tlacitko u posledneho prispevku zakazane...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
22.2.12, 14:30 |
|
|
Sláávek
|
Tak nevím, tlačítko tu je.. Omlouvám se tedy, už se to nestane..
|
22.2.12, 14:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|