Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Re: Kamera do auta
já tlačítko na citaci předešlýho příspěvnu nemam
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
22.2.12, 18:03
Reklama
Reklama
Bukaj
To asi nikdo, leda, že by to u "nováčků" bylo blbě nastavený. Nebo je tu možnost, že tam mezitím někdo něco napsal a pak zase smazal (mezi Chemerovým a Sláávkovým příspěvkem)
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
23.2.12, 13:56
21lucas
Ignorant pravidel
Bukaj > a ze by se to podarilo 2x jeste v jednom tematu to tak je
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
23.2.12, 14:06
Bukaj
Máš pravdu, vždyť smazat lze vlastně jen poslední příspěvek... Takže bychom to měli hlásit na vyšší místa, že je to špatně nastavené...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
23.2.12, 17:31
Sláávek
Pratele, vam to tak hodne vadi, ze je to potreba nekam"hlasit"?Nejak to citovani predchoziho prispevku brani nebo vadi nekomu v necem nebo necemu? Ja si na to uz dam pozor, jestlize se to tedy nesmi, mrzi mne pokud to nekoho nejak poskodilo nebo omezilo, ale kdyz se nad tim zamyslim-cemu to tedy vadi, ze se to nesmi..ciste technicky?:)
24.2.12, 00:04
21lucas
Ignorant pravidel
Sláávek > no sice to vadi ale urcite ne osobne hold se podari to nejak obejit a proto se to adminum nahlasilo aby o tom vedeli
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
24.2.12, 00:08
Sláávek
Udavat se nema, ale hlasit se to musi? Jako pokazde to tak neni, ale nekdy tam to tlacitka"citovat" je a nekdy ne.Jako ja bych to jinak asi nesved, tu citaci tam vlozit..Ale povazuji to tedy za uzavrenou a vyresenou zalezitost, budu si davat pozor aby se to nestavalo a dekuji za nahlaseni tedy..
24.2.12, 00:20
john simple
moc to žerete, když nejde o život, nejde o nic
24.2.12, 06:34
Sláávek
..no já to nezačal řešit.. Já to jen omylem a bez zlých úmyslů zavinil, ale nezačal to řešit jako "problém"
24.2.12, 09:34
Bukaj
A já jsem myslel, že je někde závada, ale zasvěcení mi vysvětlili, že se Ti pouze podařilo něco, co je sice složité, ale možné Jinak proti citacím nic nemám, sám jsem je docela často používal, jen někomu to tu začalo vadit, tak se dalo do podmínek fóra, že několikanásobné citace nejsou vhodné a nakonec se ještě přidalo omezení citací posledního příspěvku. No, zatím tu těch omezení snad tolik není, a doufám, že to tak zůstane, aby to nakonec neskončilo jako naše silnice či legislativa (záplaty se opravují záplatami)
24.2.12, 10:37
Sláávek
to bych tedy do sebe neřekl, že jsem tak dobrej, že jsem nevědomky dokázal něco co je složité Jasně, tady těch omezení není až tolik..Jsem kdysi chtěl zavítat na Lada fórum a tam byl registrační formulář v angličtině(to mně hodne zaskočilo-čekal bych spíš ruštinu ) a navíc tak strašně složitej, že mne to odradilo se tam zaregistrovat-možná to byl účel provozovatelů. Pak už se to Lada fórum nedá nazývat diskusním fórem
24.2.12, 15:25
Veteranista
Junior TW team
Já se registroval nedávno na Lada clubu do fóra a v pohodě, pokud to bylo v angličtině, tak bych řekl, že to byla nějaká dočasná chyba a ne úmysl
Nojo, ono tech typu je hodne na trhu. Zakladem je nekupovat kramy za 500 Jinak vsechno je vicemene nonename z Ciny na jedno brdo. Ovsem kvalita je casto rozdilna a zatim se dost lisily kvalitou videa. Na pohled jsou skoro stejny. Ty lepsi verze maj hrubej povrch na plose, kde se na kamerku sroubuje drzak, to je tak cely Jinak se zapina sama po pripojeni napajeni. Tedy pokud mate zapalovac pres spinacku, tak neni co resit. Ma i baterku kdyz chcete natacet neco mimo zdroj ee.
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
27.2.12, 19:03
john simple
no a jake je tedy rozlišení videa u obou, pro srovnání?
28.2.12, 06:21
Matthes
Hliník navždy.
Rozliseni 1280x720 u obou verzi. Kvalita je presto rozdilna. No ta horsi kamera nezvlada tolik snimku za sekundu zpracovat a proto to vypada jak to vypada...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků