Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 21:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 system LPG do felicie 1.6 MPI 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: system LPG do felicie 1.6 MPI
A to rikal kdo?:O Tohle slysim prvne..a jsem v branži 11 let.. Nikdy na zadnem skoleni jsem nic takoveho neslysel a ani nevim o zadnem pisemnem predpisu ktery by to narizoval :O Tlakova nadrz ma tlakovou zkousku provedenou vyrobcem a dolozenou certifikatem a neni nutno ji opakovat.Funkci zkouska pretlakoveho ventilu je taky povinnost vyrobce a neni povinost montujici osoby ji opakovat..Spoje je povinnost provadet predepsanym zpusobem za pouziti homologovanych dilu a zkousi se pouze na tesnost..

21.1.12, 23:44
Pspvek Reklama

Cau chlapi,chtěl jsem se zeptat,mám feldu 1.6 a známa mi nabízi do ní kompletní plyn z peugota 406 za 3000 Kč ale je to lpg které prý dneska už nejde přihlásit.Tak bych chtěl poradit jestli mám do toho jít,riskl bych i to že ho budu mít v autě na černo a před technickou bych třeba jen odmontoval nádrž a řekl že plyn je nefunkční.Rovněž by mě zajímala cena montaáže takového plynu do auta a jestli by to někdo z Vás mi nenamontoval.Dík

26.2.12, 12:47
Profil Zobrazit autorovy stránky

nikdo ti to neudělá... nechtěl bych mít na svědomí že ti to bouchne pod kulema... a navíc i kdyby by bylo nefunkční tak ho musíš mít zapsané v TP

26.2.12, 12:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

myslím že když bude odborně namontován tak žádne riziko výbuchu nehrozí a před montáži bych udělal novou stk a měl bych na dva roky klid a co bude za dva roky to se uvidí.

26.2.12, 12:58
Profil Zobrazit autorovy stránky

kudrrna píše:
Cau chlapi,chtěl jsem se zeptat,mám feldu 1.6 a známa mi nabízi do ní kompletní plyn z peugota 406 za 3000 Kč ale je to lpg které prý dneska už nejde přihlásit.Tak bych chtěl poradit jestli mám do toho jít,riskl bych i to že ho budu mít v autě na černo a před technickou bych třeba jen odmontoval nádrž a řekl že plyn je nefunkční.Rovněž by mě zajímala cena montaáže takového plynu do auta a jestli by to někdo z Vás mi nenamontoval.Dík

Co to je za system a jak je starej?Kdyz ctu Peugeot 406, tak se mi vybavi dovezeny auto z NL s holandskym Lpg systemem (Stargas, AG ,Viale)a propadlou nadrzi.Od toho durazne odrazuju!To ti nikdo nebude chtit namontovat a rozchozovat..A uz vubec ne v 1,6 felde, ktera musi mit Lpg hodne presne fungujici, jinak strili do sani..Tak asi tak..

Když ho nebudeš mít zapsanej v TP tak na STK bude stejně problém..i kdyby byla nádrž vymontovaná..Ty ostaní věci tam budou namontovaný stále a to je ten problém..
Ale jak píšu výš.. jestli to je nějakej holanďan tak o tom ani neuvažuj..

26.2.12, 20:09
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2