Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
na laně
táhli jsme babu na laně III golf, baba sním jězdí tak 6 let a papíry má celkem 2O let a jezdila, když jsme odbočovali k baráku ví kde bydlím tak to do nás našila, pak se odrazila my odbočili a jela zas rovně a strhla to do škarpy že auto nebrzdí, takže havarovala lano se urvalo, měla nastartovaný motor kvůli servu a brzdy normálně brzdili tak jsem ji posadil do auta at mi ukáže jak brzdí a ona šlápla na spojku že to nebrzdí kdo se chcete dožít vysokého věku držte se dál od silnice a pokud si budete kupovat vozidlo tak jedině toto http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Bun ... panzer.jpg
|
29.2.12, 16:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
Re: na laně
Tak základ pri ťahaní je, že zodpovednosť je hl. na zadnom šoférovi...babu by som tam nenechal.
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
29.2.12, 16:49 |
|
|
p.s.
|
tak přesně kvůli takovímto řidičům sem si pořídil tažnou tyč ta pětistovka mi za to stála
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
29.2.12, 16:56 |
|
|
Dallen
|
_________________ Ex^2-Škoda 120 Ex-Forman 135Lx, nejlepší auto co jsem kdy měl. (__¤)==\*/==(¤__) AR 156 1.8TS Cuore Sportivo
|
29.2.12, 16:58 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Oba ridici musi davat pozor. Jednou sme s kamosem tahli rapida feldou. Ja jel vzadu v rapidu. U nas v ulici to kamos z niceho nic natvrdo zaslap a ja sotva dobrzdil. Hned na to se zas prudce rozjel. No nevedel sem co mam delat. Az se lano naplo a ja par metru skocil dopredu, tak sem brnknul o brzdu abych ho nesejmul setrvacnosti. No nekdy se dari...
p.s.: Jak funguje ta tycky na oku tazenyho auta? Jde na kazdy auto?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
29.2.12, 17:18 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ono navíc vedle té krávy seděl její manžel aby všechno dopadlo v pohodě, něměl u sebe papíry tak nechtěl řídit, tady jde hlavě o to že když má baba brzdit šlápne na spojku
|
29.2.12, 17:23 |
|
|
p.s.
|
tyč je ze třech dílů pasuje na všechny běžný auta jinak když je auto na tyči tak ten co je tažen potřebuje jen volant táh sem párkrát i auto bez brzd a bez problémů já jí kupoval v makru byla náká akce http://www.autodoplnkyfro.cz/tazna-tyc- ... 12253.htmlhttp://www.autio.cz/tazna-tyc-1800kg/d-74819/ tudle mám a tahal sem sní i tranzita a v pohodě
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
29.2.12, 17:27 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
slovacek.milos: Ja to chapu, krava asi byla zmatena, ze neridila funkcni auta a popletla to Samozrejme je otazkou, zda by nekdo takovej mel vubec jezdit... p.s.: Je to zajimaci
|
29.2.12, 17:35 |
|
|
p.s.
|
loni sem se svým oplem srávil na tyči 400km jeden kamarád mi táh z Prahy do Liberce po dálnici 140kilometrovou rychlostí -už nikdy to nechci zažít jinak pro zkušený tak do 100km v hodině a pro ty ostatní tak do 80km v zákoně je 60km rychlost a nesmíš na dálnici to bych na laně nedal sem moc rád že jí mám
|
29.2.12, 17:39 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ja tyc zlomil radsi ocelove lano a opatrne rozjizdet a brzdil, ale pokud by me nekdo tahnul stylem prudka brzda prudkej plyn tak bych mu dal presdrzku a stopnul si nekoho jineho
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
29.2.12, 18:42 |
|
|
Dawid130
|
Lano je v pohodě, když mají oba rozum a trošku u toho přemyšlí. Magoři jsou chodci a ciklisté, nemůžou počkat ale prostě projdou i přes lano mazi auty. Viď Martine.
|
29.2.12, 18:45 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
p.s. píše: loni sem se svým oplem srávil na tyči 400km jeden kamarád mi táh z Prahy do Liberce po dálnici 140kilometrovou rychlostí -už nikdy to nechci zažít jinak pro zkušený tak do 100km v hodině a pro ty ostatní tak do 80km v zákoně je 60km rychlost a nesmíš na dálnici to bych na laně nedal sem moc rád že jí mám já jednou zažil 20km rychlostí 100km/h na laně
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.2.12, 19:15 |
|
|
cuker
|
Ťahal som firemnu oktávku asi 10 km,a tri krát sme roztrhli lano.Nebolo možne kolegovi vysvetliť,že sa ma rozbiehoť pomali a opatrne...
|
29.2.12, 19:23 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No my jednou s kamosem tahli citroen AX, takova nakupni taska. No a meli sme takovy to natahovaci lano. Samozrejme ruplo po chvili. Dokonce za jizdy, ne pri rozjezdu. A to kamos jel s citem...
|
29.2.12, 19:52 |
|
|
p.s.
|
já vozim tyč i lano to mam jako doplněk nedávno sem tah na tyči fafouna a vyškub sem mu tažný oko pak se lano docela hodilo
|
29.2.12, 20:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|