|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Chyba 519 prosim presne vysvetleni
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Chyba 519 prosim presne vysvetleni
tak čisti ještě jednou sprej na klapky i pětkrát po deseti munutách a opatrně vyfoukat
|
29.2.12, 14:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MartinK72
|
Že by...?
|
29.2.12, 14:21 |
|
|
Akiro
|
udelano a po zasazeni se mi zblaznila jednotka kazdou chvili jina chyba,vyresilo se ujet parr kilaku uplne bez toho cidla a bylo vse ok uvidim zitra rano po jizde jestli chyba naskoci nebo ne
Mam jeste jeden dotaz a nechci zakladat novy tema a chci od vas vase postrehy a rady:sundani a cisteni olejove vany a saciho kose na co si dat bacha
_________________ Felicie 1.3 MPI 1997,elektronika audio,veskere svetelne upravy na autech nebojte se zeptat(moje prace a faro v avataru)
|
29.2.12, 19:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
v pohodě, výdrb je akorát že tam není klasické těsnění a když tu vanu nějaký cyp přilepí tak si viděláš , ten koš i vyfoukej komresorem bývá i zalepený
|
29.2.12, 20:36 |
|
|
Akiro
|
jj takze koupit ten tmel podle toho clanku co tu uz je a jinak nic tezkyho parada diky
_________________ Felicie 1.3 MPI 1997,elektronika audio,veskere svetelne upravy na autech nebojte se zeptat(moje prace a faro v avataru)
|
29.2.12, 20:46 |
|
|
|