|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
slovacek.milos píše: voda se vypouští na trubce co vede od chladiše do čerpadla, klíč 13 nebo 14, nalej 2.5 litru chladící kapaliny G 11 a dolej destilkou, na tom bloku to zkusím to jsem ještě nikdy nedělal miloš
na tom bloku je to aj v servisnom manuáli, nie je to najnižší bod sústavy, ale tadiaľ sa vypúšťa voda okolo valcov...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 10.6.07, 20:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
deekay píše: CROWACK píše: chemici-je to vlastně vysráženej vápník a soli ne? taková kyselina octová, 8% by to měla rozpustit...kouknu co o tom píše pan Vincenc Baťa v knížce o embéčku....  no v spotrebicoch v domacnosti sa jedna o usadeniny vapniku a v malom mnozstve aj inych soli. ale ci aj v aute.... to asi nie, prave preto sa pouziva destilovana voda s chladiacou kvapalinu lebo neobsahuju vodny kamen (vapnik) takze tam to bude asi upchane inym svinstvom ako vodnym kamenom....  já tam liju dešťovku 
|
| 10.6.07, 20:57 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
škodař píše: deekay píše: CROWACK píše: chemici-je to vlastně vysráženej vápník a soli ne? taková kyselina octová, 8% by to měla rozpustit...kouknu co o tom píše pan Vincenc Baťa v knížce o embéčku....  no v spotrebicoch v domacnosti sa jedna o usadeniny vapniku a v malom mnozstve aj inych soli. ale ci aj v aute.... to asi nie, prave preto sa pouziva destilovana voda s chladiacou kvapalinu lebo neobsahuju vodny kamen (vapnik) takze tam to bude asi upchane inym svinstvom ako vodnym kamenom....  já tam liju dešťovku 
já ted ze studny  když to začlo žrát vodu 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 10.6.07, 21:00 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
škodař píše: deekay píše: CROWACK píše: chemici-je to vlastně vysráženej vápník a soli ne? taková kyselina octová, 8% by to měla rozpustit...kouknu co o tom píše pan Vincenc Baťa v knížce o embéčku....  no v spotrebicoch v domacnosti sa jedna o usadeniny vapniku a v malom mnozstve aj inych soli. ale ci aj v aute.... to asi nie, prave preto sa pouziva destilovana voda s chladiacou kvapalinu lebo neobsahuju vodny kamen (vapnik) takze tam to bude asi upchane inym svinstvom ako vodnym kamenom....  já tam liju dešťovku 
som pocul ze vraj je to lepsie ako destilka, dokonca od servisaka ale osobne by som tomu neveril...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 10.6.07, 21:19 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
No v podstate je to taky destilka, akorat ta kapka po ceste dolu do sebe muze absorbovat prach, ruzny pevny castice nebo zreagovat s plynnejma imisema a pak obsahovat treba stopovy mnozstvi H2SO4 nebo HNO3...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 10.6.07, 21:29 |
|
 |
|