|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Felina Digitalne hodiny na otackomeri
Autor |
Zpráva |
Tomyas
|
Re: Felina Digitalne hodiny na otackomeri
Takže chyba je niekde na plošaku, display som vymenil, na druhých budíkoch ide dobre ale na mojom nie :/ mal som len budíky zo staršej felicia (pred faceliftom), takže mi to moc nepomohla výmena budíkov, lebo mi potom nesvietila kontrolka obrysových svetiel.
|
10.3.12, 13:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
onakvee
|
Skus popozerať cestičky, či tam nie je studený spoj...inšie neostáva len merať, merať a merať.
PS: Inak kamoš pred časom kúpil jednu felku na ND v super stave ale KO, potreboval motor a má z nej kopec ND na predaj (nápravy, príslušenstvo....) , myslím že tam má aj komplet prístrojovku. Ak by si mal záujem daj vedieť, opýtam sa ho čo za to chce, určite by to poslal aj na dobierku. Zavadzá mu to tam, takže za to nebude pýtať veľa.
_________________ Škoda Superb III 2.0 TDI SCR sportline Seat Leon III Xperience 2.0 TDI CR 2015 Seat Leon II 1.6 MPI 2008 Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času VW Touran 1.9 TDI 2006 do času VW Polo 1.2 12V 2006 do času Fabia 1.9 SDI 2001 do času
|
11.3.12, 10:01 |
|
|
Tomyas
|
Ale ja mám prístrojovku na ktorej je ten pipak na svetlá... zo staršej feliny mam dve pristrojovky doma Rozobrté Plne funkčné.
|
11.3.12, 15:25 |
|
|
suresd
|
já sem hřibky nahradil malýma vrutama skus jiný otačkomět a uvidíš
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
|
21.3.12, 21:23 |
|
|
Tomyas
|
To ano to som skúsil, nejde to len na tom mojom ale problem nie je v otackomeri ale v plosaku.
|
22.3.12, 15:08 |
|
|
|