|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Felicia 1,3 BMM RV95 nejde na benzín
Autor |
Zpráva |
marvincem
|
Re: Felicia 1,3 BMM RV95 nejde na benzín
Upozornuji že starty mám od počátku vždy na benzín i kyž mi to pepínač umožnuje start na plyn a nemám s tím žadný problém,mám stále přepnuto na druhou polohu, nastartuji na benzín a pak to přepne na lpg
|
20.3.12, 15:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Sláávek
|
Vsak tak to ma byt a proto nemas problemy:-)
|
20.3.12, 15:47 |
|
|
marvincem
|
Na to mě tenkrát upozornily abych to nechal raději startovat na benzín.Jestli máš takové zkušenosti ohledně lpg ,můžeš poradtit proč u fábie po přepnutí to tak škube a nejede plynule až po ujetí tak 1-2km pak je to ok .Otec má octavii a brácha citroen a tam je to bez problému,dělá to od počátku montáže 2 roky .Díky za radu
|
20.3.12, 16:02 |
|
|
Sláávek
|
A co je to za fabii a co je v tom za system LPG?
|
20.3.12, 16:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
marvincem píše: Na to mě tenkrát upozornily abych to nechal raději startovat na benzín.Jestli máš takové zkušenosti ohledně lpg ,můžeš poradtit proč u fábie po přepnutí to tak škube a nejede plynule až po ujetí tak 1-2km pak je to ok .Otec má octavii a brácha citroen a tam je to bez problému,dělá to od počátku montáže 2 roky .Díky za radu jinak nejde o startování na benál ale o jeho pravidelnou výměnu jednou za měsíc, v německu říkají liden plyn jo ale jednu nádrž vyjedeš na plyn druhou na benzin u tí fábie je špatně nastavem režim přepnutí, musí přepínat až motor dosáhne vyšší teploty
|
20.3.12, 16:59 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mě se ten automat v zimě moc nelíbil přepínal při cca 2tis. a tak divně to škublo když sem přepnul manuálně tak se to nedělo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.3.12, 21:18 |
|
|
marvincem
|
Myslím že tam je nastaveno 40° níž už to prý nejde- magic 2 ,v mrazech po ujetí 10 až 12 km teprve přepne to už je pomalu manželka v práci,takže nic moc úspora,termostat to není je tam už druhý a stejné ,to felda je zlatá.
|
20.3.12, 21:46 |
|
|
kocica.karel
|
Zdravím, tak se oteplilo a tak byla možnost se na to podívat. PO rozebrání a vyndání čerpadla jsem zjistil, že těsnění není až zase tolik v háji, ale vyměnil jsem jej. Po namontování jiného čerpadla auto nešlo nastartovat. Důvod nově dané čerpadlo bylov haj... No nezbylo nic jiného než dát původní.Proč ale nefungovalo? Je odpověď jednoduchá. Čerpací jednotka jako komplet byla z půli rozlomena -- ty plastové packy byly vyháčeny. Tedy jsem zacvakl, vyčistil a auto jede jako zamlada.
Tedy problém prozatím vyřešen
|
24.3.12, 20:40 |
|
|
marvincem
|
Tak gratuluji,naštěstí mám ještě jednu pojízdnou feldu tak mám plno funkčních náhradních dílů
|
25.3.12, 22:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|