Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
Šemik píše: Heleďte se, a neměli bysme si taky vyrobit nějaký jmenovky? Aby jsme se navzájem furt neptali "Kdože jsi ty?"...
dockaj, ja mam plan. ked sme boli na Teambuldingovej akcii (proste utuzovanie kolektivu v robote) tak sme sa tiez najprv nepoznali ale je na to vela vybornych hier a je pri tom aj brut sranda takze netreba podla mna
po tej hre si bude kazdy kazdeho pamatat
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
11.6.07, 14:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Radic
|
no to "nicktricko" neni spatny napad bile triko stoji v tescu 59,90 lihovku na nacmarani napisu uz sezene kazdy ne? Jen bysme pak vypadali asi jako vylet deti nekde z menthousu
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
11.6.07, 16:05 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Radic píše: no to "nicktricko" neni spatny napad bile triko stoji v tescu 59,90 lihovku na nacmarani napisu uz sezene kazdy ne? Jen bysme pak vypadali asi jako vylet deti nekde z menthousu
no prave, beztak vyzeram jak dement tak sa to snazim aspon skryt a nie este zvelicit
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
11.6.07, 16:12 |
|
|
CROWACK
|
Radic píše: no to "nicktricko" neni spatny napad bile triko stoji v tescu 59,90 lihovku na nacmarani napisu uz sezene kazdy ne? Jen bysme pak vypadali asi jako vylet deti nekde z menthousu
myslel sem nazehlovaci foliju+moje logo, lihovkou bych si pripadal jak nejakej pankac, to uz rovnou cerny tricko a savo
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
11.6.07, 16:13 |
|
|
Radic
|
tak promakane me to nenapadlo
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
11.6.07, 16:15 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak ja kdytz prijedu, tak privezu s sebopu slecnu, at pricuchne k poradnejm autum a Semika berete nekdo svou slecnu s sebou???
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
12.6.07, 16:40 |
|
|
roman heller
|
kachnis píše: tak ja kdytz prijedu, tak privezu s sebopu slecnu, at pricuchne k poradnejm autum a Semika berete nekdo svou slecnu s sebou???
Já.....
12.6.07, 17:49 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
kachnis píše: tak ja kdytz prijedu, tak privezu s sebopu slecnu, at pricuchne k poradnejm autum a Semika berete nekdo svou slecnu s sebou???
jestli bude chtit... Uz sem ji to navrhnul, ale jeste se nevyjadrila...
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
12.6.07, 19:06 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kachnis píše: berete nekdo svou slecnu s sebou???
na sraz nejedu a stejně žádná neni
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.6.07, 20:12 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Sadra17 píše: kachnis píše: berete nekdo svou slecnu s sebou??? na sraz nejedu a stejně žádná neni
no niekedy je lepsia ziadna ako .....
|
12.6.07, 20:19 |
|
|
Bukaj
|
To bude jako rakvička bez šlehačky - sraz bez Sadry...
A moje slečna rezolutně odmítla účast - na škodovky dost žárlí...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
13.6.07, 07:52 |
|
|
Šemik
|
Bukaj píše: To bude jako rakvička bez šlehačky - sraz bez Sadry... A moje slečna rezolutně odmítla účast - na škodovky dost žárlí...
Tomu se říká střet zájmů
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.6.07, 12:38 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Šemik píše: Bukaj píše: To bude jako rakvička bez šlehačky - sraz bez Sadry... A moje slečna rezolutně odmítla účast - na škodovky dost žárlí... Tomu se říká střet zájmů
u mna to bolo podobne a zaroven osudne, a nakolko som stale skodovkar tak hadajte ako to dopadlo
|
13.6.07, 15:39 |
|
|
CROWACK
|
deekay píše: Šemik píše: Bukaj píše: To bude jako rakvička bez šlehačky - sraz bez Sadry... A moje slečna rezolutně odmítla účast - na škodovky dost žárlí... Tomu se říká střet zájmů u mna to bolo podobne a zaroven osudne, a nakolko som stale skodovkar tak hadajte ako to dopadlo
Mám dvě starý auta, jedno je pravda, o dva roky mladší než já, ale pro většinu populace je to stará plečka, motorky mám eště starší, jedna je dokonce starší než muj tata a vypadá to, že po dědovi zdědím eště trabantíka...tak kdo myslíte, že by šel z baráku co??
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
13.6.07, 16:09 |
|
|
Šemik
|
CROWACK píše: deekay píše: Šemik píše: Bukaj píše: To bude jako rakvička bez šlehačky - sraz bez Sadry... A moje slečna rezolutně odmítla účast - na škodovky dost žárlí... Tomu se říká střet zájmů u mna to bolo podobne a zaroven osudne, a nakolko som stale skodovkar tak hadajte ako to dopadlo Mám dvě starý auta, jedno je pravda, o dva roky mladší než já, ale pro většinu populace je to stará plečka, motorky mám eště starší, jedna je dokonce starší než muj tata a vypadá to, že po dědovi zdědím eště trabantíka...tak kdo myslíte, že by šel z baráku co??
Ty
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.6.07, 17:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|