Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 03:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Pařez 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Pařez
Tak to moje tehdejsi auto(odhlaseny v r. 94) a dve motorky(odhlaseny r.93) asi nejak ta digitalizace postihla, protoze jeste v roce 2001 jsem to nechaval zjistovat a jeste je tam vedli v patrnosti jakozto trvale vyrazeny..Zajimalo by mne, jak to je s odcizenymi?Ukradli mi v r. 97 stodvacu a jeste v roce 2005 byla stale v evidenci odcizenych- nevite nekdo jak dlouho se odcizeny vozidla vedou v nejakych seznamech?:)

28.2.12, 06:33
Pspvek Reklama

Ostatne-kazdy system ma drobne nedostatky-pred asi 6 lety chtel znamej zjistit zda je ziva nebo ne felicie roadster z roku 1960, kterou koupil rozebranou.A tak poskytl sve zname urednici na urade cislo ramu a motoru a zjistilo se, ze auto s tim cislem ramu bylo odhlaseno v roce 88 no ale motor s tim cislem vypadl u 4 "zivych"aut!(vsechno Octavie), a ten motor pritom mel doma v ty felde a sedel i s orig. stitkem :D Takze asi ani sebelepsi evidence nezachyti carovani ceskych garazovych mistru :D

28.2.12, 06:44

Příspěvek 
Přesně tak... pak vznikají různá protiopatření a my se tu můžeme strhat nadávkami, co to tam vymýšlí za nesmysly. :D

28.2.12, 09:37

Ale je zas faktem, ze Cesi mivaji velmi casto papiry od aut v peknym bordelu..Neprevadeni majitelu, nenechavaj si prepsat adresy kdyz se stehujou atd..Dokud nic nepotrebujou, tak o nic nejde..Ale kdyz to pak dovezou na ekolikvidaci a ja musim vypsat potvrzeni, a dozvim se, ze je auto napsany na nekoho jinyho a pak se treba ukaze, ze dotycny uz 10 let nezije..Proc nekdo nemel 10 let cas nechat si auto na sebe prevest..?A nebo to ma nekdo 7 let v prevodu..Proc, sakra..?A pak na mne takovi lidi pyskujou, kdyz jim to nechci napsat..Protoze ja to potvrzeni musim napsat podle TP a kopii online odesilam na krajsky urad..A tam nemuzu uvest, ze jsem prevzal vrak od nekoho kdo 10 let nezije..Systemy na uradech jaksi nejsou na tyhle pripady zavedeny, tedy ne vzdy je vina na strane uradu.. ;)

28.2.12, 13:05

Tak dnes proběhl druhý pokus o přihlášení mého Fichtla na úřadě - opět neúspěšně :lol:
Měl jsem sice potřebné dokumenty i platnou TK (která mi posledně chyběla), ale ač se slečna za přepážkou snažila sebevíc, v registru vozidel nenalezla mého pinďu - hledala dle čísla rámu, dle spz v různých tvarech, ale nic - jen dvě 1202 a jedna Octavia :)
Pak zašla s techničákem za vedoucí, ale ani v centrálním registru nenalezeno.
Prý tyhle malé motorky mívaly jen jakousi kartu na úřadě a digitalizace je asi nepostihla.
Takže to je šance pro Nepéra a jeho pařeza :)
No, a já si budu muset udělat výlet do Pardubic, aby tam pincka zavedli do digitálu :roll:

P.S.: poslední změna v TP je z roku 1998, kdy první majitel prodal pionýra druhému majiteli, který si jej ovšem na sebe nenapsal...

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

22.3.12, 19:11
Profil ICQ

Jj, bezny nesvar Cechu..prodavaj a kupujou nejen pincky, ale i auta..a neprevedou..Nepochopil jsem proc..Financni naklady jako argument neuznavam..Zvlast u pincka..A ekopoplatek?Lidi na to prepisovani kaslali i pred povinnosti ekovypalnyho..Pak se divej, kdyz maji prusery s pojistovnama, s likvidaci atd..

23.3.12, 10:22

Tak napotřetí na úřadě se mi konečně podařilo převést to na sebe.
Volal jsem na registr do Pardubic, tam mi řekli, že normálně v centrálním registru je, tak jsem šel zase do Prahy, tentokráte k jiné (zkušenější a trpělivější) úřednici, a ač to trvalo hodinu, tak se zadařilo :)
Tedy jak co. Nekompromisně mi zabavila značku (ztráta neprošla, prý buď odevzdám SPZ, nebo mám jít domů, tak jsem doběhl odmontovat původní SPZ PA 7048 a s těžkým srdcem odevzdal :cry: . Nejvíc mne naštvalo, že mi zabavili i původné techničák a vypsali nový velký TP a vydali nové ORV. S tím jsem nepočítal. Ale co, aspoň mám ouřady v pořádku. A na zádi plachtu 7A3000 :cry:
P.S.: Jinak v registru byl pionýr pod značkou PA 07048

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

31.3.12, 08:15
Profil ICQ

Nechcete to někdo koupit? Viz první příspěvek...

26.7.12, 13:59
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

cena ?

26.7.12, 18:33
Profil ICQ

Tak 2500,- ?

26.7.12, 22:57
Profil ICQ

naprosto toho samýho jsem měl doma za mladejch let, než jsem ho dal švárovi, který ho snad deset let měl po střechou, nedávno jsem ho viděl, no kluci, poplakat, nános 4cm špíny prachu všude. Ale jal se ho dávat do pucu, měl slečené gumy, těm bylo snad 30 let....totálně zpuchřelý. Prý si ho komplet restauruje v tomto roce, jen tak, pro zábavu, na pojezd po vesnici....tak pak dám foto.

31.8.12, 15:04

Pořád to nikdo nechce? Vono to tak trochu překáží...

14.6.13, 21:38
Profil ICQ
Mistr mechanik

divez to na sraz at to jede a užijem si zrovna nějako prdel

dva a půl ti dám dej jen sz at si vemu vozík

s todno to na naše recese užijem :oops:

14.6.13, 22:35

Ono to nejede, je to dost zmasený, navíc na to posledních 25 let nikdo nesáh. Problém je, že do Favorita to asi nenacpu... a tažný jsem nechal zrušit.

14.6.13, 23:23
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6