Autor |
Zpráva |
Sláávek
|
Re: Žluté značky
slovacek.milos píše: Sláávek píše: Osobák nemohl mít nikdy označení "N" Osobák může mít jen "M", přesněji tedy M1 Ale chápu co chceš řít- že i malé auto, (ty různý van plusy a praktiky atd), může mít "N"..ale pak to není osobák.. už to řekli za mě osobák s mřížkou N1 akorát se snížilo jedno místo z pěti na čtyři a už to nešlo vrátit Jasně, ale auto s mřížkou už nemělo v TP napsáno "osobní" Jsme dělali LPG do Subaru Legacy combi, mělo mřížku a v TP napsáno "nákladní"..což mi přišlo hodně vtipný
|
18.3.12, 12:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bukaj
|
Šemik píše: Na Caddym z roku 2000 jsem žlutý značky měl taky (AKV XX-XX)
Dřív ty značky byly jak omalovánky, jen si vzpomeňte - vozidla autopůjčoven měla bílé pozadí s červenými čísly, zahraniční firmy modré pozadí a žlutá čísla, služební auta žluté pozadí a černá čísla..
Je dobře že to zrušili a dávají všemu jednotný, k ničemu to podle mě nebylo. Mně to vyhovovalo - bylo to jasné a přehledné Dnes ani nepoznám okres, ani jestli je to firemní, nebo půjčené...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
22.3.12, 19:29 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
a brzo dojdou no co už máte v praze nebo středočeským?
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
23.3.12, 04:40 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nedojdou o zas přijde šulin a vymyslí na každé auto jinou značku tak to vždy v minulosti bylo, co bylo jednoduché udělalo se složitým,
|
23.3.12, 07:51 |
|
|
Sláávek
|
Bukaj píše: Šemik píše: Na Caddym z roku 2000 jsem žlutý značky měl taky (AKV XX-XX)
Dřív ty značky byly jak omalovánky, jen si vzpomeňte - vozidla autopůjčoven měla bílé pozadí s červenými čísly, zahraniční firmy modré pozadí a žlutá čísla, služební auta žluté pozadí a černá čísla..
Je dobře že to zrušili a dávají všemu jednotný, k ničemu to podle mě nebylo. Mně to vyhovovalo - bylo to jasné a přehledné Dnes ani nepoznám okres, ani jestli je to firemní, nebo půjčené... Bukaji a na co ty potrebujes vedet jestli je neci auto firemni nebo z pujcovny a z jakeho okresu?;) Mne osobne to je treba uplne u p......
|
23.3.12, 09:17 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
aby věděl komu má nadávat až mu udělá nějakou prasárnu na cestě
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.3.12, 15:03 |
|
|
Sláávek
|
Tak to muze nadavat i bez toho Hele ja uz po tech letech za volantem ani nenadavam Nic tim nezmenim a jen bych se zbytecne nasiral To by sice bylo na samostatne tema, ale problem nehodovosti nejsou ani tak prasarny a uz vubec ne rychlost.. Co jsem vypozoroval, tak priciny jsou debilita, neznalost ovladani auta, nedavani blinkru(to je vubec ted velka moda asi..), necumeni do zrcatek..a do krizovatky z vedlejsi najizdi kazdej druhej tak, ze cumi doprava..S tim vsim uz ja radeji pocitam a tak mne uz maloco prekvapi.. A tak nemusim nadavat, to uz jsem vzdal. Debilitu zadna novela silnicniho zakona neodstrani
|
23.3.12, 15:34 |
|
|
Ondras83
|
dneska jsou zluty cisla pracovni stroje, driv to byli sluzebni vozidla, tzn M1 uziti k podnikani a N1 uziti k podnikani...strejc ma treba na transitu zluty cislo, jezedaci unas maj na sluzebnim pickupu taky zluty cislo, ale nektery postaci maj taky zluty cisla na felde... a sadro, aby melo auto N1 v papirech, musi mit mriz, ze jde dneska uz odepsat DPH i z obyc auta neznamena, ze auto N1 nemusi mit mriz ... takze i dneska se da koupit oktavka s mrizi v dislu
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
23.3.12, 18:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|