|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Úhlová kyvadlová náprava - manžety
Autor |
Zpráva |
Andy White
|
Úhlová kyvadlová náprava - manžety
Zdravím... Mám dotaz. Dávám do kupy úhlovou kyvadlovou nápravu a potřebuju vyměnit všechy 4 manžety a v Jihalvě je nikde už nemají a na objednání by jedna stála skoro 200 Kč. a to se mi zdá až moc. Nezbylo nic jiného než hledat na netu ale nevím jaké tam přesně patří. Proto přikládám stránku jestli jsem vybral správné. Díky za odpověď. http://www.e-cat.cz/c-1314088_1960693_1 ... itrni.html
|
10.4.12, 18:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
Re: Úhlová kyvadlová náprava - manžety
A nemyslíš náhodou vlečenú náporavu? Lebo tam mne mechanik dával manžety z Fačka tuším, ale odporúčam kvalitnejšie, lebo inak vydržia tak rok...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
10.4.12, 19:36 |
|
|
Andy White
|
Ano je to vlečená náprava. Já s touto nápravou nemám moc zkušeností tak se informuji...
|
10.4.12, 20:22 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kup to podle rozměru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.4.12, 20:57 |
|
|
Andy White
|
To bude asi nejlepší.
|
11.4.12, 18:35 |
|
|