Re: Leštenie plechového disku
Nátěr od firmy štětec & stodola a na to krásný vietnamský poklice... nejlevnější řešení a nevypadá to úplně blbě
jinak... osobně mám zasebou několik brzdových bubnů na motorky a i ráfky atd. Nejjednodušší je to nechat pochromovat[ale ty prachy!!!] nebo si hezky plivneš do dlaní, ženě řekneš že na večeři, snídaní, oběd, večeři atd atd. nepřijdeš a začneš.. Do vrtačky kterou upevníš uchytíš drátěný kotouč... celé to oškrábeš od nečistot... pak nástroj Ruka smirek.... a jedeš.. nejprve hrubší, pak jemnější a jemnější..... a nakonec až to budeš mít cca jako psí koule...[to je tak po 3dnech ustavičné práce] to vrtačky upneš leštící kotouč... já používal normálně leštičku, ale nevím jestli ji doma máš... osobně se mi osvědčila zelená pasta. Jinak bych to nechal na modrý pozink[to je stříbrné a není to drahé] a nebo zlatý pozink, ten stojí stejně a budeš to mít zajímavé, ale záleží co chceš. Ten stříbrný pak můžeš i v rámci možností rozleštit
Tedy když to zkrátím
máš 5 možností:
-kurevskou dlouhou práci, ale levnou a pokud to nikde neojebeš výledek stojí za to, + bezbarvý sprej[na motorkách to tak mám už asi 5tým rokem a pohoda]
-Nátěr firmy štětec&stodola ala soused
-Chrom
-Pozink - Moje doporučení pokud to chceš mít stříbrné, lesklé a ne zrezlé.
-Komaxit - Moje druhá volba.. držíííííí jak sviňa
Slohovka...
cermat to bude 2 měsíce opravovat