|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
favorit nechce chytnout - BMM
Autor |
Zpráva |
varok
|
Re: favorit nechce chytnout - BMM
A zasunul jsi to dobře do té spojky u olejového čerpadla? V té spodní hřídeli od čerpadla je ozubené kolečko se šikmými zuby a někdy se to špatně poskládá. Mě to tam taky moc nešlo, někdy pomůže cuknout autem, aby poskočil motor. Nebo se ti zlomil kolíček na té drážkové spojce na konci hřídelky rozdělovače, ne? Mě se ten komínek pod rozdělovačem taky ulomil, tak jsem koupil nový, co je to za výrobu nevím. Mám ho tam už ale snad dva roky a drží. Když dáváš ten komínek, musí to krásně dosednout až na blok motoru, mělo by tam být i nové těsnění. Potom dej rozdělovač. Dej pozor, ty protikusy spojky mají drážku mimo střed! To sis ale už asi všimnul. A pokud se ti protočil pastorek na té hřídelce, tak to vyhoď a kup něco lepšího.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.4.12, 16:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Re: favorit nechce chytnout - BMM
díky, už to chytlo to se mi ulevilo jejej složil jsem to v pořádku, ale v pondělí pojedu hned koupit nové věci at se tohle už neopakuje .... před tím jsem jsem to měl složené 100% dobře to až před týdnem jsem zjistil že ta sojka rozdělovače má ty drážky mimo střed a tak jsem to ani složil a do víka rozvodů to sedlo taky dobře tak nevím čím to ale vím že si na to budu muset dávat větší pozor ....
|
14.4.12, 17:01 |
|
|
|