Autor |
Zpráva |
p.s.
|
Re: fábie 1,2 jede občas při rozjezdu na 2 válce
no já to smáz na vagu natočil za chodu odpojil čidlo vačky nic se nedělo běželo to normálně pak sem to vyp motor načet vagem a ta samá chyba tak snad to bude tím čidlem vačky akorát je mi divný že to dokáže občas takhle odstavit první válec
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
14.4.12, 15:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Řekl bych že když vynechává jeden válec, tak doufat v chybu čidel je jako doufat že ti stát odpustí daň...
|
14.4.12, 15:20 |
|
|
Dawid130
|
mě teda ale vadné čidlo rozsvítilo i kontrolku systému vyfukových plynu. Taky se mi nezdá, že by ti tohle čidlo dělalo výpadky válce.
|
14.4.12, 15:32 |
|
|
p.s.
|
no skusil sem co mi napadlo zap cívka to není skoušel sem přehazovat mezi sebou ,vstřik taky ne opět sem je skoušel prohazovat mezi sebou,procházel sem i elektriku a konektory,a bude to něco v elektrice neb to přestane házet jiskru dnes se mi ta závada projevila osobně a stačilo vypnou a znova nahodit motor a bylo po problému ještě mi napadá nákým způsobem nakoplá ŘJ ale to si myslím že by vag napsal píše vyloženě čidlo vačky/kliky slabý signál a co vim tak čidla kliky a vačky sou mezi sebou nák propojený no sem zvědav jestli najdu toho zakopanýho psa tu kontrolku to rozsvěcuje někdy jedu kontrolka svítí auto jede normálně někdy zhasne sama při jízdě dnes jak sem natočil motor běžel asi minutu normálně pak se rozsvítila kontrolka emisí a auto začalo jet na 2 válce a kontrolka při tom začla poblikávat a po chvíli už jen svítila musel sem to vypnout a znova nahodit a pak to jelo normálně. po vypnutí a načtení vag píše známou chybu
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
14.4.12, 15:33 |
|
|
badopes
|
hele jsem to nějak nepochopil. Co načítaš vagem? jen paměť závad? nebo výpadky zapalování ve skupině 14 a 15. Jak podle oka-ucha poznáš který válec nepálí?
|
14.4.12, 17:27 |
|
|
p.s.
|
jen chyby vagem ale když se to stalo otevřel sem motor odpojil to nejdřív na konektoru a zvuk motoru stejnej a pak sem to zapojený povytáhl a taky se zvuk neměnil ani nebylo slyšet sršení jiskry,
|
15.4.12, 16:21 |
|
|
badopes
|
Takže pokud máš VAG, tak ti doporučuji, měřené hodnoty ve skupině 14 a 15 a nastudovat DP a můžeš laborovat a přehazovat. Uchem nemáš šanci nic změřit pokud není něco uplně KO. Jestli jen přehazuješ komponenty mezi sebou a některá je špatná tak bez těch výsledků hodnot nemáš šanci. Já se teď trápím s něčím podobným.
|
15.4.12, 17:40 |
|
|
p.s.
|
mám trochu nový poznatky takže nový čidlo vačky chyba vačky zmizela neni ale asi po minutě až dvou auto opět na 2 válce tak sem vytáh zap. modul dal doněj svíčku natočil a jiskra de ještě sem opět pro jistotu proměřil kabeláž do ŘJ -o.k. nacvak sem cívku natočil motor a čekal asi po minutě rozsvícení kontrolky a na VAG skočila chyba zážehu na prvním válci mírně sem sešlápl plyn asi dle VAG 1300-1500 otáček a kontrolka zhasla a motor běžel normálně chybu sem smáz pustil plyn nechal volnoběh a do 2 minut to samý. takže po dnešku vylučuju chybu v elektrice a přikláním se k přidřeným nebo přidírajícím se ventilům co vy na to?
|
16.4.12, 17:15 |
|
|
michalkatka
|
nechce sa mi to čítať celé, dal si zmetať tlaky to bude typická slnečnica...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
17.4.12, 08:46 |
|
|
p.s.
|
tlaky sou dobrý někde sem to tu psal ale dnes sem narazil na člověka co tydle motory dělá a jen co sem mu popsal závadu tak se usmál a řek že sou skočený rozvody takže sem si na něj vzal číslo a auto pude k němu já na todle nejsem vybaven sem spíš na autoelektro
|
17.4.12, 16:39 |
|
|
goodbie
|
no na skočený rozvody nevím no,příkláním se na podpálený ventil pak písní co to bylo za závadu,
_________________ Škoda 125 červená r.v.1988
|
17.4.12, 22:15 |
|
|
CrazyMan
|
tež se vsadím že to bude rozkvetlý ventil
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
22.4.12, 21:52 |
|
|
p.s.
|
Re: fábie 1,2 jede občas při rozjezdu na 2 válce-vyřešeno
tak chlapci kauza HTP skončila auto zas jede jak má byly to podpálený ventily v tejdnu bych měl mít fotky tak bych je sem hodil
|
13.5.12, 19:20 |
|
|
Pavelo
|
Re: Re: fábie 1,2 jede občas při rozjezdu na 2 válce-vyřešen
|
13.5.12, 22:19 |
|
|
fatal
rejpal
|
Re: fábie 1,2 jede občas při rozjezdu na 2 válce-vyřešeno
Takže badopes s pátým příspěvkem vyhrává...
|
14.5.12, 09:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|