Zdravím mám takovej menší problém v elektrice když zapnu světla tak se teplota chla. kapaliny zvedne o 10°C na budíku, když světla vypnu tak zase cca o těch 10°C klesne, při zapnutých směrových světlech rafička teploměru jakoby bliká taky. jedná se o škodu 120 díky
jo s tohoto sem byl kdysy taky vedle sebe dělá to ukostření přístrojovky pokud si pamatuju bílej drát kdesi za palubkou na 6ce šroubu v kastli
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
17.4.12, 21:45
Šemik
Re: Špatná kostra ...?
žlutý.
Kostra je základ všeho, proto počet vodičů zdvojme a jejich průřezy zečtyřnásobme.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
17.4.12, 21:58
john simple
tak to mi dělá na teploměru taky, teď začíná blbnout i otáčkoměr. ukostření pod 6tkou šroubkem je ok, ale mám dojem, že to ukostření jde ještě přes svorkovnici, tam by taky mohl být špatný kontakt
18.4.12, 06:26
venca.n87
Ahoj, to se mi kdysi stalo u mé škody 100 . Pomohlo když jsem pojistkovou skřínku prostíkal kontakt sprejem. Byla tam oxidace na pojistkách a dělalo to bordel. Chce to ale opravdu sprej na kontakty, tady u těch oxidací pomůže jen chemie.
18.4.12, 06:36
Martin91
Ok zkusím dotáhnout tu kostru co je na palubní desce, preventivně prostříknu i tu pojistkovku kontaktolem nebo jak se to jmenuje a uvídím co to bude dělat.Pak dám info jak to dopadlo zatím díky všem...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 53 návštevníků