Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 14:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Montáž LPG - doporučte (Praha) 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Montáž LPG - doporučte (Praha)
Ahoj

Tak jsem si tady to pozorne precetl, a rekl bych, Slavku, nerikaji ti nahodou doma Radku ?

Takze ahoj Slavku treba ja jsem za posledni pul rok opravil uz haldu zprasenejch zastaveb, a nejanke to auto k plne spokojenosti majitele take zplynofikoval a muzu rict, ze jsou lide, ktere zajma co si daji do auta, kterym jde o to ze to funguje poradne a stedre to zapalti, ba dokonce lide, ktery pokud vidi nizkou cenu tak to nechteji. Ideal je kdyz si to nechaji nekde zprasit a pak na vlastni kuzi pouceni vidi, ze realita je nekde jinde, nez tady vehementne popisujes.

No nic praci cest a rukam klid. :-)

Havrla

16.4.12, 12:54
Pspvek Reklama

Ahoj, ne nejmenuju se Radek ;) a na to jestli montoval nekdy plyn do auta jsem se neptal tebe, ale uzivatele "cmk" Jestli jsi ty opravil radu zprasenych montazi, tak je to jen dobre, i ja jsem jich dost videl opravdu zprasenejch a opravil to. Ale nepovazuju za "zpraseny" kdyz je nekde hadicka nad svickama nebo zatkou na olej.Zpraseny je kdyz je neupevnena trubka pod autem, kabelaz nebo trubky opreny o vejfuk nebo o remenici alternatoru..Montazni firmy jsou ledajaky, s tim souhlas..Ale co popisuje kdosi na tom lpgkvalitne.cz mi nepripada nijak zasadne zprasene..kdyz tam nejsou fotky tech popisovanych prasecin..Ani mi to neprijde objektivni, kdyz se jedna o firmu co kritizuje nejakou svoji konkurenci..Co kdyz to je jen jakysi druh reklamy..?

19.4.12, 09:05

Ahoj Slavku, zajmavy ze nejsi Radek, pripominas mi ho.

Mnoo tedy a co reknes treba namatkou teto anonymni zastavbe ? Myslis ze se vozu majiteli libi ? Ty by sis to takto nechal namontovat?? , ba co, namontoval by sis to takto sam do vlastniho auta ? Nevim jak kdo jinej, ci jina firma, ale ja bych si to do sveho vozu takto rozhodne nenamontoval, ba co jeste, abych to takto udelal nekomu cizimu.

Psal jsi neco o montazi reduktoru do narazniku, mel jsi na mysli toto viz foto ? a k zminememu CMK ktery psal ze mu ventil dratky klepal o motor, tak at je rad jak dopadl, viz nasledujici fota jednoho vozu.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Nevim jak ty, ale ja si takto praci profiku nepredstavuji. :-)

19.4.12, 12:37

No..pane jo.. To jako ta jednotka volně ležela na baterce? To seno z drátů je taky hnus teda.. Ty vstřiky a hadice vypadaj vcelku normálně..výhradu bych měl snad k tomu jak se dotýkaj tý chladičový hadice- mohli k ní být alespoň připevněný zdrhovačkou, aby se vzájemně netřeli..A ten hadr na haupně to je prošoupanej od těch vstřiků? A drží tam vůbec dobře? Já mám u feldy ten hadr taky prodřenej jak je kvůli mixu vejš to sání..ale on mi tam taky teda moc nedrží, abych řekl pravdu :P To auto na fotkách montoval kdo?
A o jakym Radkovi to pořád píšeš? :?: :?: :shock: Jak ti ho můžu připomínat když mně neznáš? :shock:

19.4.12, 19:12

No jo Slavku, ten hadr na haubne drzi, takze je otazka casu, kdy se to prosoupne, nebo kdy si nekdo poradne sedne na haubnu a poradne to primackne. Ano jednotka nedrzi, poflakuje se volne vedle autobaterie, atd...

No a predstav si, ze to auto montovala stejna firma na kterou si jina firma stezuje ze delaj rekneme nedobre a ze kuli tomu zacli delat sami a lepe, protoze neco takoveho ve svem aute, ktere si dali namontovat do te firmy co montovala tez toto auto proste nestrpeli.

No a o Radkovi pisi, nebot rekneme ze muze/nemusi existovat clovek tohoto jmena co s tou firmou co montovala toto vozidlo uzce spolupracuje, ktery si ocividne nevidi na spicku sveho nosu, ktereho nekdo zna a tezce ho zklamal, nebot myslel, ze je technicky na urovni, ale jeho argumentace a oduvodneni nefunkcnosti k jejich zastavbe co provedli te jine firme a vyvracenim nasledku chyby B pricinou chyby A a vymysleni si s prominutim logicky nepasujicich picovin je uboha a neni hodna cloveka takove technicke urovne za ktereho ho nekteri maji ci meli.

No a at se te nechci nijak dotknout, nebot jsi kdokoliv a rozhodne tedy nejsi Radek, bohuzel datum tve registrace udajne na den souhlasi s zahajenim pravne soudniho sporu oneh firem, a tvuj slohovy utvar a styl je obdobny slohovemu tvaru a stylu onoho nazveme ho treba Radka ktery s tou firmou co montovala treba toto auto spolupracuje.

Takze tak.

19.4.12, 22:47

Ted ti nejak nerozumim.Nepripada mi tedy uplne normalni lustrovat si kdo a kdy a proc se zaregistruje na diskusnim foru.Ja se zde zaregistroval kvuli problemu s mym autem-kdyz uz to potrebujes vedet..i kdyz ti do toho nic neni..Muzes si to treba taky vylustrovat v seznamu mych prispevku.... :? Proc mas dojem, ze je muj sloh podobny s jakymsi Radkem, na to ti opravdu nejsem schopnej odpovedet..Ani nechapu co by melo datum moji registrace mit spolecnyho s nejakym soudnim rizenim.. Tohle je poradna na diskuznim foru, bavme se o technickych zalezitostech okolo LPG, bavme se o zprasenych prestavbach- tomu se nebranim..ale uz nechci nic slyset o nejakym Radkovi. Pokud s nim mas nejakej problem nebo spory, tak si to res s nim (z textu jsem vydedukoval ze to je kdosi s kym se znas, tak o co ti jde??) a mne uz s nim dej laskave pokoj. Jasny? :evil:

20.4.12, 12:43

Tak po roce odpovidam.
Montaze jsem delal na svoje auta 2, jinak jsem po ruznu nektere dily meni, demontoval a pomahal, takze po kusech par dalsich montazi mam za sebou.
Kazdopadne v prubehu roku mi stihli ukrast auto a poridil jsem nove a nechal do nej dat LPG (nechal dat = s 6valcem nemam zkusenost, takze jsem jen obcasne koukal pod ruce, kdyz se delal predek).
A pro zajimavost posilam, jak se da udelat motorovy prostor 2.8V6 motoru...
Jedna fotka je ukazka prace z HL propanu, jedna je ukazka prace toho manika od Benesova. Kdopak pozna, co komu patri :-)
Obrázek
Obrázek

7.1.13, 23:38
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4