42. celostátní sraz sportovních vozidel Škoda
Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
42. celostátní sraz sportovních vozidel Škoda
42. celostátní sraz sportovních vozidel Škoda dnes proběhl v Mohelnici. Byl jsem se tam podívat, něco málo jsem vyfotil, tak se s vámi chci podělit. Kdyby tám náhodou někdo našel svoje auto a nesouhlasil s uveřejněním příslušné fotky, ať mě hned kontaktuje, já ji odstraním. Dále můžu fotky v případě zájmu poskytnout i v lepší kvalitě, není problém, stačí napsat. Jo, neodolal jsem, je tam jeden Jaguar, sice to nemá slepici, ale taky se mě to líbilo .... JO, MŮŽE SE STÁT, ŽE NALEZNETE ODKAZ NA OBRÁZEK, KTERÝ NEPRACUJE, to mě prosím napište, zkusim to pak opravit a ještě něco, mám i fotky ze dvou minulých ročníků, jeslti chcete, tak je můžu zveřejnit taky
Naposledy upravil Vít dne 21.1.08, 12:07, celkově upraveno 2
|
16.6.07, 21:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Teda chlape, máš můj obdiv, že sis s tím dal tu práci a uploadnuls tolik fotek...sou moc zajímavý...ještě by mě zajímalo...auto na fotce 88, 89 a 91 je to vinnetou? nebo jde o něco jinýho?...a auto na fotkách 171-177..tak to se vůbec nechytám...co to je? to stavěl metalex? vypadá to jako F-40....
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
16.6.07, 21:18 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
88, 89, 91 postavilo ÚVMV. Jmenuje se to 1100GT - mělo by to být erko v zajímavějším oděvu. Co je vinnetou? Znám jen toho indiána Ta červená skoro F40 je pro mě záhada, ale je to "něco" co vzniklo z vozu škoda, motor v tom byl ten náš staý známý, byl vzadu. Celé auto je podel toho jak vypadá ruční práce, řekl bych že to je z laminátu. Zajímavé na tom jsou poznávací značky, jak se tohle dá přihlásit, to teda netuším. Nic dalšího o tý káře nevím, byl jsem tam jen jako divák , ale taky jsem to viděl poprvé v životě.
|
16.6.07, 21:26 |
|
|
CROWACK
|
No podle knihy pana Tučka, byl Vinnetou prototyp dvoumístného vozu s laminátovou otevřenou karoseríí a podvozkem a agragátem ze škody 1000MB. Byl představen v roce 1967 v Ženevě a vznikl za iniciativy švýcarského dovozce škodovky. S dvoukarburátorovým motorem jezdil údajně až 160 km/h a samotná karoserie z laminátu vážila 85kg...když do té knížky teď koukám, tak vypadá vlastně docela jinak, nevím co mi ho na tom autě připomělo...jinak fotky sou fakt super, jediný co mi na nich chybí je už jenom Ferat, ale u něj chápu že je natolik vzácnej že se nebude prohánět nekde po srazech...
|
16.6.07, 21:46 |
|
|
solista
|
CROWACK píše: a auto na fotkách 171-177..tak to se vůbec nechytám...co to je? to stavěl metalex? vypadá to jako F-40.... neni to náhodou ten sporťák od Tatry?
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
Rapid 130, rv. 88, červenej, stav jakštakš ujde - prodáno škodaři
Nissan 200SX S13, rv.89, tmavě modrá, jezdí jak splašenej, 1,8l, 124kW
|
16.6.07, 23:25 |
|
|
CROWACK
|
solista píše: CROWACK píše: a auto na fotkách 171-177..tak to se vůbec nechytám...co to je? to stavěl metalex? vypadá to jako F-40.... neni to náhodou ten sporťák od Tatry?
No jestli myslíš Tatru MTX V8, tak ta vypadala docela jinak... http://home.clara.net/peterfrost/mtx.html
|
17.6.07, 00:56 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ta kráska od Tatry je k vidění v muzeu v Lánech (kousek od Prahy, tam co jezdí pan prezident na víkendy na zámek), muzeum tam je uplně super, kdo tam nebyl, měl by to rychle napravit - http://classic.lany.cz/
|
17.6.07, 09:05 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
17.6.07, 18:36 |
|
|
CROWACK
|
Serifus píše: Tak to je mazec!!! Našel jsem si svoje nej A tu tmavou
Uvital bych, kdybys ty obrazky vlozil zmenseny. Moje pripojeni totiz neni z nejrychlejsich...a s tou druhou fotkou si doufam delas prdel, je to jak reklama na interspar
|
17.6.07, 19:08 |
|
|
Martin
|
Pěkné, chválím, rád jsem se podíval.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
17.6.07, 19:45 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
CROWACK píše: Serifus píše: Tak to je mazec!!! Našel jsem si svoje nej A tu tmavou Uvital bych, kdybys ty obrazky vlozil zmenseny. Moje pripojeni totiz neni z nejrychlejsich...a s tou druhou fotkou si doufam delas pr**l, je to jak reklama na interspar
este by to chcelo tu nejaky spojler, alebo laminatik pridat
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
17.6.07, 19:50 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Tak pánové oplácaná je, ale musím jenom chválit protože to má perfektně sladěný a má na tom bomba kola - to se musí nechat ne...
Jináááááááááč sem se zamiloval do okruhovýho Rapídka - takovej nenápadnej zabiják - prostě t'ut'u ňuňu.
Brm brm...
Škodě zdar...
A pak že nerostou
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
17.6.07, 19:55 |
|
|
CROWACK
|
Martin 007 píše: Tak pánové oplácaná je, ale musím jenom chválit protože to má perfektně sladěný a má na tom bomba kola - to se musí nechat ne... Jináááááááááč sem se zamiloval do okruhovýho Rapídka - takovej nenápadnej zabiják - prostě t'ut'u ňuňu. Brm brm... Škodě zdar... A pak že nerostou
No Horst Fuchs a Gábi by z tebe měli radost...polepit auto milionem kravin a na okna nalepit pytel na odpadky dokaze kazdej p**omec...ale poradne to auto odlehcit, pohrat si s motorem, precalounit interier nebo treba upravit elektroinstalaci, destovej senzor nebo neco podobnyho...tohle je tak akorat aby s tim skrkl v prvni dire, auto bylo tezsi a bylo magnet na policajty. Jako od komedijantu. Na haubne stolek z bufetu a kliky polepeny alobalem. Dekuju nechcu...jinak ta zluta bestie o kousek vys je uplne jina kava ze...
|
17.6.07, 20:59 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ta žlutá bestie pekelně řvala, ale řekl bych, že zrychlení nebylo příliš adekvátní, čekal jsem od ní víc, pár rychle jedoucích škodovek jsem viděl a tahle teda až tak divoká nebyla, říkal mi to i jeden s pořadatelů, s kterým jsem se o tom dal do řeči, já pitomec mu nevěřil, ale pak jsem to taky viděl, trochu mě s tím sklamal
|
17.6.07, 21:06 |
|
|
CROWACK
|
Vít Široký píše: ta žlutá bestie pekelně řvala, ale řekl bych, že zrychlení nebylo příliš adekvátní, čekal jsem od ní víc, pár rychle jedoucích škodovek jsem viděl a tahle teda až tak divoká nebyla, říkal mi to i jeden s pořadatelů, s kterým jsem se o tom dal do řeči, já pitomec mu nevěřil, ale pak jsem to taky viděl, trochu mě s tím sklamal
No jo, to clovek z te fotky nepozna, kazdopadne muj favorit je tenhle http://www.youtube.com/watch?v=vmbgjN13uNU . to si tak poustet vecer pred spanim misto vecernicku
|
17.6.07, 21:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|