Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 22:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 Přepínač Lpg BRC 
Autor Zpráva

Příspěvek Přepínač Lpg BRC
Dobrý večer dnes odpoledne mne přestal fungovat přepínač LPG Felicie 1.6 od BRC i kontrolky přestaly svítit nevím co se stalo neměl jsem nikdy takový problém.Prosím o radu jestli třeba mrazem se něco nestalo co zkontrolovat než navštívím servis.Děkuji za radu

11.2.12, 21:53
Pspvek Reklama

Ignorant pravidel

Příspěvek Re: Přepínač Lpg BRC
nejdriv skoukni pojistky od plynu, vetsinou nekde na krytu ventilatoru topeni v motoru

11.2.12, 21:54

taky jsem myslel pojistka nevedel jsem kde ji hledat.Jinak cely den to bylo OK pak odpoledne nastartuju nic nesviti pak chvilema prepinalo a problikavalo a pak mrtvola a nic nejde

11.2.12, 21:56

Opět docela zásadní otázka: Je to sekvenční vstřikování plynu a nebo klasika se směšovačem? :?: :wink: A jede to na plyn nebo nejede a nebo nevíš? :wink:

12.2.12, 01:46

jedna se o sekvencni vstrikovani.Nasel jsem pojistky celkem tri 2 zelene a jedna cervena pod nima jsem nasel konektor se snurou nevim jestli to patri k pojistkam blbe se k tomu muze nerad bych neco zkurvil nevim jesdli neni konektor zastrcka na vic poslal bych fotky diky za odpoved

12.2.12, 10:20

Tak jestli to není jen nesprávně nastavená teplota přepnutí na plyn(příliš nízká), to pak samo shodí ,když to přimrzne za jízdy..Ale po ohřátí by to mělo zase fungovat, ale nevím teď přesně jak má tyhle chybový stavy řešený BRC..já znám spíš Lovtec..Tak asi fakt nezbyde než do servisu kde to montovali..

13.2.12, 00:01

Tak jsem z toho na nervy jak jsem psal prepinac LPG nešel.Druhy den jdu k autu take nesel prepinac respektivne nejelo auto na plyn,ale jen benzín.Po asi 3 km zacaly preblikavat kontrolky na prepinaci a plyn i prepinac zacaly chodit.Zkusil jsem to prepinast vse ok.Startoval jsem asi 3 krat jeste behem dne a vse OK .Dnes po 2 dnech prijdu k autu a zase vse mrtvy jede auto na banzin prepinac nesviti ani nereaguje ani asi po 30 km a nekolika startech mrtvola.Poradi nekdo.diky

15.2.12, 20:40

Hele s timhle asi fakt budes muset do servisu, to bud vypadava nejaky napajeni, nebo ta jednotka je v riti(muze mit uvnitr nejakej studenak a podobne..)Protoze kdyz to zlobi takhle nahodile, tak to nebude v nejakym nastaveni, ale neco zasadnejsiho.. :O

16.2.12, 08:43

Tak jsem byl ve 3 servisech u plynařů a nikdo nemá diagnostiku na BRC JUST HEAVY nevíte někdo o někom Praha a okolí 2 servisy na Praze 9 nemají ani na Praze 8.Felicie 1,6 .Díky Paull

21.2.12, 12:22

Ahoj lidičky, nechtělo se mi zakládat nové téma.......Sháním přepínač LPG je to elite by BRC nechce se mi ho kupovat novej......nevíte náhodou kde by se dal za pár kaček pořídit ?

20.4.12, 20:50

Ahoj, Elite to uz je asi dost stary..a vim ze byl docela drahej..Jedine proste navstivit nejake lpg firmy, zda se jim nekde v polici nevali nejakej pouzitej..I kdyz zase proc by nekomu vyndavali funkcni..Zkusim ti zjistit, zda nejde nahradit nejakym jinym z novych a ne tak drahych..

23.4.12, 10:18

díky......:-)

24.4.12, 07:05
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]