za jízdy chípne favorit,za chvíli zase jede
Autor |
Zpráva |
lest
|
za jízdy chípne favorit,za chvíli zase jede
ahoj kluci, tak už mi to jede, byl v háji rozdělovač, palec a tak.. v servisu mi tam dali nějakou sra*ku, co jela týden, a zase se to vypálilo/ulomilo.. ale tohle zatim dobrý, ale od poslední opravy tohodle se mi stalo 2x, že jedu jedu, po dálnici v pohodě a najednou začne problikávat výstražná kontrolka, e že svítí, ale problikává a ujeud třeba 10 km a najednou jak když autu dojde benzín a dojede. zastaví mi to a nic.. starter se točí, třeba to i hned chytí, ale neudrží se to, ani když šlapu na plyn, prostě to chcípne.. nechám to chvíli zchladnout a pak to natočim a normálně to jede.. co s tim zase může být? benzín tam je, kdyby si někdo třeba myslel.. taky bych trochu řekla, že to je "línější" než to bejvalo.. někdy je to schopný je 130 v pohodě, ale za poslední týden to je línější než já.. díky moc za každý tip
|
25.4.12, 07:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: za jízdy chípne favorit,za chvíli zase jede
zkouknul bych a proletoval pojistkovou skřínku fafouni trpěli na studené spoje a taky bych prošel konektory co dou do pojistkový skříně zda nejsou zoxidovaný ohnilí či tam neni voda taky je možný že je na odchodu zapalovací cívka
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
25.4.12, 14:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
odvětrávání nádrže
|
25.4.12, 14:36 |
|
|
lest
|
s náddrží to může mít co dočinění.. jak mám mín benzínu, tak je to pravděpodobnější.. co s tím?
|
25.4.12, 14:39 |
|
|
p.s.
|
no jestli jezdíš jen na výpary
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
25.4.12, 19:51 |
|
|
lest
|
kolik tak může stát plovák do nádrže?
|
26.4.12, 15:15 |
|
|
michalkatka
|
odvetranie by mohlo, ale u Fava to dokáže pekne zdeformovať nádrž, ale ucpáva sa to málokedy....
záleží od toho aký favorit máš, nový plavák tak v rozmedzí 10 - 200eur...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.4.12, 19:45 |
|
|
hany26
Ignorant pravidel
|
_________________ Postarší motorista 2 kategorie.
Všeliké kvaltování toliko pro hovado dobré jest. - J.A.Komenský
|
1.5.12, 19:06 |
|
|
lest
|
mam trochu ohlou tu trubku, co vede od plováku v naádrži.. taková ta věc s plovákem teda.. má být rovně..? jezdim už stylem, že jedu jedu, dojedu, vystoupim, otevřu nádrž, zavřu nádrž, nasednu. jedu jedu.. může to být vyloženě tím ohnutým věcí? a občas mi furt problikává ta výstražná věc na palubní dece.. ten vykřičník v kolečku.. sem tam to blikne, svítí, blikne, ale nějak se nic nestane.. to může blikat, když to má ouvej na benzínu?
|
2.5.12, 09:17 |
|
|
gokralik
|
Ne, to máš málo brzdové kapaliny. Je v nádrži podtlak? Jestli to při otevírání zasyčí, je možné, že jsou ucpané nebo skřípnuté odvětrávací hadičky nádrže.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
2.5.12, 12:24 |
|
|
lest
|
právě že to nezaysčí.. nic významnýho.. prostě jen otevřu, zavřu nastartuju.. jednou to samo chcípne, podruhý už to vyskočí a jede
|
2.5.12, 12:30 |
|
|
p.s.
|
něco mi napadlo jednou sem jel do lesa klukovi tam zůstal viset fafoun přišel sem k tomu chvíli kolem toho šaškoval a ta potvora najednou chytla tak sem stim doskákal ke garáži cestou to nekolikrát chciplo vlez sem do nádrže vytáh čerpadlo a našel volnej konektor co vede přímo na motor čerpadla stačilo to opilovat a zmáčknout kombinačkama taková prkotina a jak to potrápilo
|
2.5.12, 14:44 |
|
|
lest
|
takový ty konetkroy, co jsou na víku nádrže od sedačkou? jako že špatný kontakt??
|
2.5.12, 14:46 |
|
|
p.s.
|
ty očisti a mírně naohejbej taky já mám na mysli drát pod tím konektorem ten v nádrži co vede přímo k motoru čerpadla -mělo by stačit odšroubovat a povitáhnout to vrchní víko a měl by ses k němu dostat odbočím máš vyskoušený že to čerpadlo dobře tlačí benzín setkal sem se stím že čerpadlo běželo i do pet láhve se mi zdálo že to dává dost benzínu ale auto vždy ujelo kousek a chcíplo a když sem vyndal čerpadlo zjistil sem že na tom spodním plastovým ozubeným kole chybí zuby dal sem jiný a bylo po problému
|
2.5.12, 14:54 |
|
|
lest
|
a že mi neukazuje stav apliva může být tím, že mi mekánik vyhodit sítko z tý trubky co je v nádrži nebo jěn něco špatně připojený třeba?
|
2.5.12, 16:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|