Autor |
Zpráva |
Jaguar92
|
Dobrý obchod na díly.
Zdarec, nemám zkušenosti s náhupem náhradních dílů[začínám]... Chtěl jsem se zeptat jaký máte oblíbený WWW obchod a taky někdo z mího okolí co je v moravskoslezském kraji za solidní obchod... ceny. A taky mám dotaz kdo z vás zná díly od starline... jak na brzdy, tak i třeba spojka atd. Dík a když ne starline.. tak spojka asi LUK, ale brzdy ? Ferodo, bosch ?
_________________ Přikoupím koně...
|
10.5.12, 16:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
big.jedla
|
Re: Dobrý obchod na díly.
http://www.auto-masstin.cz/s tímto obchodem mám dobré zkušenosti, je to ve Vítkovích... na prodejně toho mají celkem dost a když bys chtěl něco spešl (=nečínského) co nemají v obchodě, tak ti objednají na co si vzpomeneš
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
10.5.12, 17:04 |
|
|
varok
|
Jo, já tam taky občas jezdím. Velice ochotní objednat i díly, které nemají skladem, jak psal Big.jedla. Taky jako jedni z mála alespoň řeknou, co je origo a co čína. Dnes je takových už málo. I tak mají velký výběr dílů. Už jsem ten obchod dával i do užitečných odkazů.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.5.12, 18:16 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Jaguar92 píše: Zdarec, nemám zkušenosti s náhupem náhradních dílů[začínám]... Chtěl jsem se zeptat jaký máte oblíbený WWW obchod a taky někdo z mího okolí co je v moravskoslezském kraji za solidní obchod... ceny. A taky mám dotaz kdo z vás zná díly od starline... jak na brzdy, tak i třeba spojka atd. Dík a když ne starline.. tak spojka asi LUK, ale brzdy ? Ferodo, bosch ? brzdy starline ano spojku zatim testuju a funguje ale mam starline díly ještě o 30% levnější než je to v ceníku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.5.12, 20:05 |
|
|
Jaguar92
|
No to bys mi to určitě převekslačil že jo a v jakým ceníku? já to viděl u kelly
_________________ Přikoupím koně...
|
10.5.12, 20:10 |
|
|
Jarda S.
|
z ceníku autokelly
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.5.12, 20:26 |
|
|
Šemik
|
Ty už máš ceník, Sádro?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
10.5.12, 20:28 |
|
|
Jarda S.
|
jo u starline vim jistě že je to -3O% z klasickýho ceníku
|
10.5.12, 20:29 |
|
|
gokralik
|
Já doporučuju Autotechnu v Karviné, na třídě Osvobození. Slušný výběr, slušné ceny. Ale protivné prodavačky.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
10.5.12, 20:49 |
|
|
davemo
|
V těch Vítkovicích je ješte jedna prodejna škoda díly vedle těchto bezkonkurenčních oleju http://www.oleje-pema.cz/ a jedna na náměstí Poděbrad také ve Vítkovicích a potom ještě škodovácký autodíly v Zábřehu jak je shopinng park kaufland tak naproti kaufu je ubytovna Metalurg a hned za ní znám všechny tři a všude v poho a ty oleje to je fakt 1+ oproti kelly.Kolega z práce taky má u nich 30% slevu chtěl koupit olej texaco havoline diesel extra 10w 40 cena kelly byla nějak okolo 950kč myslím a pema oleje necelá 500kč něco mají na prodejně a kdyby né tak druhý den ti to dovezou na prodejnu ze skladu
_________________ Škoda felicie 1.9D combi 47KW rv.96 Prodáno Seat toledo 1.9TDI sedan 66KW rv.2004/12 (2005)
|
10.5.12, 22:09 |
|
|
Jarda S.
|
kelly má drahž oleje ty kupuju rozlejvaný za třetinový ceny
|
11.5.12, 05:18 |
|
|
varok
|
Auto Kelly má všechno dráž, né jenom oleje. Jenom ty jejich slavné díly starline mají občas v akci, tak jsou levnější. Ten obchod na náměstí je nic moc. Moc tam toho nemají, spíše jen to nejdůležitější. Alespoň co jsem tam párkrát byl. Ale koupil jsem tam slušné stahováky na přední péra.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
11.5.12, 17:17 |
|
|
Mira151
|
díly starline bych koupil až jako poslední ,
|
11.5.12, 21:41 |
|
|