|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Thomy
|
Laděný výfuk 1.6 MPI
Zdravim, hledal jsem, hledal jsem, nic kloudnýho nenašel. Budu vyrábět výfuk z nerezu. Mam možnost tří rozměrů 50mm 65mm a 70mm. Jakej by byl nejvhodnější? Ještě bych se rád zeptal na rezonátor - kde koupit funkční, aby to jen neměnilo zvuk a taky bych rád zjistil vaše názory na tlumič - jaký použít?
Nejde mi o zvuk, jako spíš o funkčnost. Díky Tom
_________________ Octavia Combi ASV, Felicia Combi AEE
|
9.5.12, 19:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Billy Bob Bean
|
Re: Laděný výfuk 1.6 MPI
Felda 1,9 dehet má 50 mm rouru.
_________________ Felicia 1.3 LXi, 50kW, rv. 95
Výroba hlikových celosvařených motokufrů BEGR
|
10.5.12, 18:33 |
|
|
varok
|
Tak tohle bude asi problém. Prodejci si mohou psát a říkat co chtějí, ale snad ani jeden z těch TUNING laděných výfuků nepřidá na výkonu. Opravdu dobrý výfuk by musela asi vyrobit firma, která dělá i motory, jako třeba Excel-Motor apod. Jenže tenhle výfuk vyjde asi na 20 000,- kč. Myšleno komplet od svodů až dozadu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.5.12, 20:59 |
|
|
Jaguar92
|
Varok má pravdu... vždyť to musí být vypočítané přesně na jednotlivé doby... dal bych original.. samolepku , nahlas radio , na okno NO FEAR a tvářit se tvrdě... ty jiné výfuky... rozdíl jev tom že narozdíl od 700 ti uhnije třeba 2000...
_________________ Přikoupím koně...
|
10.5.12, 21:05 |
|
|
Thomy
|
Ok, já nejsem z těch co jim řve rádio maj na autě 18" kola a kufr plnej muziky. Jen si rád užívam jízdu a uvítam každý funkční zlepšení Pomůžou alespoň samotný svody a vyjmutí katalyzátoru?
_________________ Octavia Combi ASV, Felicia Combi AEE
|
11.5.12, 13:30 |
|
|
varok
|
Možná svody 4-1, ale osobně jsem to nezkoušel.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
11.5.12, 14:25 |
|
|
kwiko
|
Vyfuk na 1,6tusim uz bol 4 do jednej rury. Na cely vyfuk by som sa vybodol a poladil motor ako napriklad Kristensen, alebo kupil uplne ine auto. Nejaky Bawor ci inu kopu hrdze
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
11.5.12, 16:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|