Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
Re: Kúpa fabie.
obavam se, ze sehnat fabii s vyhrivanym volanem bude stejne snadne, jako sehnat dieslove ferrari
|
7.3.12, 12:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
darklord píše: Jedno bez druheho nema moc zmysel. No, možno subjektívne, ale objektívne pochybujem @Vít
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
7.3.12, 15:37 |
|
|
skoda
|
Dnes som bol pozrieľ v aaaauto,páčila sa mi tmavá zelená metalíza,borec zobral v zadu repráky-ostali diery,malo obuté zimné gumy a letné nikde.Tak som odmietol kupovať.To za pár dní príde jar a leto a musel by som zháňať letné prezutie.Ako to niekto predáva auto bez letných gum ?Je viac dôvodou...
_________________ Felícia 1,3
|
7.3.12, 18:55 |
|
|
MATTESS
|
Taky jsem prodával auto bez letních, prodal jsem je zvlášť a za pěknou cenu. Na starým autě to na ceně tolik nepřidá
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
7.3.12, 19:25 |
|
|
skoda
|
Aké sú Fabie 1,4 Tdi trojvalec? Spotreba vraj dobrá, neviem ako sú silné a ten motor trojvalec ???? Skôr sa mi pozdáva 1 9 tdi,musím si ujasniť v tomto zopár vecí .
|
18.3.12, 08:59 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
někdo chválí někdo zatracuje ...
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.3.12, 14:19 |
|
|
skoda
|
Dnes som sa rozprával z borcom čo si chválil fabku 1,2 12 V . Stačila by mi ako nenáročnému šoferovi hlavne na cestu do roboty 7 km a speť,spotreba ? Dík.Odhováral ma od 1,9 tdi
|
7.4.12, 15:49 |
|
|
skoda
|
Nie čo si prečítal na autorubik.sk a autorevue.cz
|
7.4.12, 17:06 |
|
|
Jiri
|
Mame moznost fabie kombik, z firmy najeto 87tisic 1.4mpi kod motoru AQW, jak je to s eko vite nekdo? nekde tu bylo neco o vyfuku ze neco ma dva katy a neco jenom jeden, ale nemuzu to najit, plati se nejaky eko na tu starou 1.4?
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
16.5.12, 21:40 |
|
|
MATTESS
|
|
16.5.12, 21:46 |
|
|
Jiri
|
Proc je tam napsano auta s vyssi normou nebo mladsi eko neplati...to je i nejak podle stari? ja to nidky neresil ale pokud to neco bude tak asi maximalne ty 3Tis je to rok prelom 02/03...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
16.5.12, 21:58 |
|
|
MATTESS
|
To je psaný obecně, závazný jsou údaje v TP
|
17.5.12, 05:37 |
|
|
Jaguar92
|
Osobně si už pomalu vyhlížím fábii 1.4MPi nebo 1.9Sdi... ano je to lenoch, ano je to na nic, ano je to divné ano je to špatné... ale prostě víc věřím 4válcům, které aspon trošku vycházejí z motoru favorit-felina... šel jsem na to vyřazovací metodou... 1.2 HTP,TSi nee.. to jsou vrtačky.. 1.4 16V četl jsem že je to samá oprava... Nevím... 1.9Tdi, to mají naši v octávii, dostatečně svižné, pro mě až zbytečně... a to turbo, prý s tím je větčně problém. Takže pokud budu chtít benzín tak 1.4MPi [možná s lpg] a pokud naftu tak 1.9SDi... Atmosféra vede...
_________________ Přikoupím koně...
|
17.5.12, 09:35 |
|
|
Pavelo
|
1.4MPi su uplne super motory, mozno neoslnia svojou pruznostou, vykonom a v pripade dvojkatovych verzi ani moc spotrebou ale su to dobre drziaky. Len treba davat bacha, nech nie je prehnity kabelovy zvazok pri lavom podbehu. A druha najdrahsia zalezitost co som u tohto vozu riesil bol snimac natocenia serva. 1.4 16V nie je zly motor, hlavne tie novsie (BBZ,BBY, BUD, BKY), nevyhodu maju v drahsom rozvode, ktory si treba strazit a ktory taktiez moze (sice ojedinele) zlyhat. A taktiez tym, ze je to plnokrvny VW motor ma niektore drahsie suciastky (zapalovacie cievky atd) 1.9SDi s tymto moc skusenosti nemam, mam akurat 1.9D vo Feline a neda sa povedat jedine zle slovo - proste to jede a hotovo
|
17.5.12, 11:18 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Jaguar92 píše: ... a to turbo, prý s tím je větčně problém... s tim nesouhlasim, kdyz koupis novy auto a nebudes prase, tak o tom turbu nebudes ctvrt milionu kilometru ani vedet, kdyz koupis ojetinu, tak ho mozna budes muset casem vymenit - nikdo nevi, kolik to uz nabehalo a pak o nem zase nebudes vedet... to rozhodne neni "vecne problem" a za to, co turbo udela s projevem motoru, to rozhodne stoji
|
17.5.12, 22:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|