Mám dotaz,spíš problém.Zdechla mi felda na křižovatce a už nečapla. Po odtažení jsem zkoušel auto natočit, přijde mi, že čerpadlo normálně nasaje benzín,ale dál nejde. Může to být palivovým filtrem, nebo něčím jiným?
25.5.12, 19:07
Reklama
Reklama
darklord
Re: čerpadlo a palivový filtr Felicie 1.3
cerpadlo nasaje benzin a zastavi sa. tak to ma byt. Rozbehne sa znova az po tom co sa motor zacne pretacat (ci uz na starter alebo vlastnou silou. Je to ochrana proti vycerpaniu nadrze pri nehode. V pripade ze sa nerozbehne pri startovani, tak je v prdeli snimac otacok - na zaklade neho jednak jednotka vie kedy vstrekovat a kedy zapalovat zmes, ale hlavne tiez na zaklade toho signalu spusti ochranne rele palivove cerpadlo.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
25.5.12, 19:13
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
měl sem podobnej problém auto chcíplo čerpadlo po zapnutí klíčku zavrčelo a stejně bylo špatný
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
26.5.12, 01:57
slovacek.milos
Mistr mechanik
mně se to taky stalo
normálně auto jelo a naráz jet přestalo,
26.5.12, 09:23
slovacek.milos
Mistr mechanik
vcelku to mají promakané fízlové
za stanicí mají vykopanou jámu pro případ že jim auto zdechne, auto lapno a hodíjo do té jamy a zahrno
26.5.12, 09:27
Lamač
a ja že čo tam tak minule smrdelo...asi ho nezakopali dostatočne hlboko...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 69 návštevníků