|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
silentblok ramena - Fabia
Autor |
Zpráva |
Sotek
|
silentblok ramena - Fabia
Zdravím,
Odešel mi zadní silentblok ramena. ( Fabia Sedan, r.v.2002 1.4MPI 50kW ). Chci ho nechat vyměnit a při té příležitosti nechat vyměnit i přední. Ale mám dvě otázky. Ten zadní se prodává s označením zadní stabilizátor a ještě zadní stabilizátor zesílený. Jaký je v nich rozdíl ? a jaký koupit/nekoupit ? Co jsem pochopil tak jsou zaměnitelné a asi původně se dával nezesílený. A druhá otázka od jaké značky ? U autokelly je maj od Delphi, nebo na jednom eshopu od MOOG. Na škoda-díly maj prvovýrobu a dokonce v akci za cca 200Kč, ale zase jsem tam nikde nenašel přední silentbloky, takže rád bych to nakoupil najednou.
Díky
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
3.6.12, 17:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: silentblok ramena - Fabia
ted sem to bral na HTP bral sem zesílený od Meyle 4letá záruka 200kč vem ty zesílený měli by vydržet dýl
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
3.6.12, 18:44 |
|
|
MATTESS
|
Ty zesílený mají 4 výztuhy, ty "standartní" jen dvě
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
3.6.12, 20:05 |
|
|
michalkatka
|
silent z Audi TT je plný...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
4.6.12, 10:22 |
|
|
Sotek
|
nevim jak na TT, ale ještě na Fabku jde namontovat s označením kovový a u něj je popisek že je přímo určený na Audi A2. a co teda to Delphi ? je to OK značka ?
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
4.6.12, 16:04 |
|
|
p.s.
|
mám od nich na oplovy kuločepy a žádná sláva radši skus ten moog
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
4.6.12, 16:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já třeba ten zadní když si někdo koupí a přinese tak mu řeknu at si ho i vymění, pokud ho nemám odskoušený tak ho prasknu i s přípravkem, navíc doba pokročila pokud šroub který trčí a je orezlý se musí opálit šfajcem jinak při vyšroubování z hliníku sežere závit a je tam jen díra
|
4.6.12, 18:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|