Autor |
Zpráva |
Mex
|
 Re: Pomoc s vysvětlením několika pojmů a problematik
Ano jedno to je tak možná tobě. Pokud ti nevadí, že z tebe dělá případně někdo vola.  Už jen tak okaté zveřejnění roku narození něco naznačuje. Ona totiž ta mužská snaha a pocit že musí pomoct ženě v nouzi to je hrozně lehce zneužitelné... a věř že spousta žen a dívek je si toho moct dobře vědoma a profitují z toho. Ale jen klid a směle do toho fatale... budu ti fandit. 
_________________ Favorit GLXi
|
7.6.12, 22:51 |
|
 |
Reklama
|
 Reklama
|
|
|
 |
chemer
Moderátor
|
Mex: Tak Tě nechala no. Stane se. 
|
8.6.12, 06:17 |
|
 |
barbora1988
|
v některých věcech vám rozumím, ale když bych si dala mužský nick a napsala za něj čísla 1234, myslíte, že by to bylo nějak lepší... obor který studuji mě baví... nebaví mě tento předmět, nepočítala jsem ani v nejmenším, že se se s něčím takovým setkám... nevím, kde tyhle informace shánět, zadáním hesla "ventilová jednotka odvětrání klikové skříně" po hledání zjistila jen kusé informace o tom, že tato jednotka určuje místo kam budou profukující plyny vedeny, buď před turbodmychadlo, nebo před chladič plnícího vzduchu... ale nikde jsem se nedostala k informaci o tom, jak tato ventilová jednotka pracuje.
Ještě bych chtěla říct, že mě o konstrukci a funkci automobilů do takovýchto detailů zájem nemám a mít nebudu a nejvíc mě zaráží to, že na to jací jste znalci, už jen podle toho, co jsem si přečetla v některých vašich místech na tomto foru, do jakých detailů dokážete daný problém vyřešit, tak u mě řešíte jen to, jestli nejsem muž a jestli vás netahám za nos...
|
8.6.12, 07:29 |
|
 |
Mex
|
chemer: I kdež...  Já přece nejsem ten kdo zde neustále naříká v adrese jaké jsou ženy ***  Ale myslím, že nemá smysl to dál rozpitvávat. Holt každý na tohle máme názor jiný. barbora1988: To přiznávám spíš řeším nejvíce jen já. Ale já jsem z principu nedůvěřivý člověk jelikož dnešní doba obezřetnost vyžaduje. Pokud jsi skutečně to co tvrdíš že jsi a není tvůj důvod lenost nýbrž jen jakési nedostatečné technické cítění pak myslím, že by se dalo něco na tvé otázky spáchat.
_________________ Favorit GLXi
|
8.6.12, 09:20 |
|
 |
barbora1988
|
děkuju za důvěru... opravdu nechci moc, jen pár vlastních slov... se vším tím marným hledáním už fakt začínám mít strach, že tohle nedám
|
8.6.12, 11:09 |
|
 |
kwiko
|
Rozumieš slovensky, sprechen sie deutsch, nebo do you speak english? Par vlastních slov je v dnesní velice dobe luxusní zboží...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
8.6.12, 13:46 |
|
 |
barbora1988
|
když to vidíte takto... peníze nemám  ... Ale děkuju vám, co jste mi pomohli alespoň některým otázkám porozumět
|
9.6.12, 08:42 |
|
 |
CrazyMan
|
o peníze nejde pokud to není sex  ale takové věci se dají najít v anglickém jazyce
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
9.6.12, 10:59 |
|
 |
kwiko
|
Pre vela ludi na fore nieje az taky velky problem ti najst linky na clanky kde je to vysvetlene ( preto sa pytam ci moze byt aj odkaz v jazyku inych kmenov). Ludia co za vsetkym vidia otazku co z toho budem mat sa nevozia v starych skodovkach, ale novych audinach napriklad... No vypracovavat tvoje otazky, to by sa asi musel niekto fakt doost nudit 
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
9.6.12, 11:16 |
|
 |
barbora1988
|
Aha, no to tak slovenštině myslím rozumím, anglicky se domluvím, ale psanou v odborných termínech bych ji určitě dlouho rozklíčovávala, ale pokud nebude zbytí... největší problém mam s tím jak pracuje ta ventilová jednotka odvětrání klikové skříně, přestavovač vačkového hřídele sem našla v nějaké příručce Audi, ale nerozumím jak funguje... a čerpadlo duacentric!!! u tohohle mi podle mě bude stačit poradit, jak se tomuhle čerpadlu říká obecně z konstrukčního hlediska, protože výraz duocentric typuju na obchodní název koncernu vw.
|
9.6.12, 12:31 |
|
 |
CrazyMan
|
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
9.6.12, 12:48 |
|
 |
p.s.
|
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
9.6.12, 12:50 |
|
 |
Viky
Pan Kapitán
|
Jeste bych doplnil, abych nebyl tak destruktivni, ze pokud vyhledavac vydava malo vysledku, je dotaz prilis slozity. Je lepsi pouzit jenom nektery slova, ruzny kombinace davaji ruznej vysledek.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
9.6.12, 21:35 |
|
 |
barbora1988
|
crazy man, moc děkuju za ten odkaz, je tam vidět skvěle konstrukce toho čerpadla, nicméně nedokážu pochopit jeho princip, jak se to tam otáčí... našla jsem také jeden odkaz http://books.google.cz/books?id=MCg7rg4 ... ic&f=false , ale i z toho neumím pochopit, jak se tam ty kroužky otáčí a nabírají ten olej
|
10.6.12, 10:33 |
|
 |
21lucas
Ignorant pravidel
|
excentricky proste neni to uplne rovne toceni ale trochu mimo osu takze vlastne to mensi zubove kolecko beha v tom vetsim s urcitou vuli a tim to nasava a vytlacuje
kdysi jako male deti sme mivali takove zubove krouzky a pomoci pastelek slo kresit zajimave obrazcce
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
10.6.12, 10:41 |
|
 |
Reklama
|
 Reklama
|
|
|
 |
|