|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Jak zapojit spinačku na užovce z roku 82 ?
Autor |
Zpráva |
VILIBALD
|
Re: Jak zapojit spinačku na užovce z roku 82 ?
Taky fakt. Jeslti se tam zítra dostanu zkusim to.
|
9.6.12, 21:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
doprdele a nepsal sem to snad pred 3 dny, ze staci zarovka
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
10.6.12, 09:14 |
|
|
VILIBALD
|
njn. jenže to se zdálo že je asi chyba někde ve mě. Teď už si to nemyslím a nejvíc na tom je divný že tohle všechno se děje i když máš odpojenou cívku a jsou jen ty dráty zakončený očkama na startéru. Nechápu teda jak může točit pastorek když není iniciovanej cívkou?
|
10.6.12, 19:08 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
asi seknuta civka na starteru odpoj starter a nejdriv zprovoznit napajeni
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
10.6.12, 19:16 |
|
|
VILIBALD
|
Tak jsem se k tomu zase dostal. Včera jsem z kámoše vymámil ještě jinej startér,dneska jsem ho tam s takovým despektem dal,nandám baterku do kastlíku,připojuju + a -,kupodivu nic,žádný zábelsky,startér taky nic,otáčím klíčkem,naběhnou kontrolky,další poloha a motor startuje,vypínám klíček,startér přestane,všechno co má svítít a blikat to dělá. Úžasný. Taková hovadina. Fakt něco se startérem po těch letech nečinnosti ale je mi divný že i to samý dělalo se startérem z Rapida a ten vím že před dvouma měsícema fungoval. Divná náhoda ale už to funguje jak má zdá se.
Dokonce jak hned pěkně běžel a mazal to mě fakt překvapilo a to jsem ani svíčky neočistil.
Díky moc kluci.
|
15.6.12, 19:51 |
|
|
|