|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
varok
|
Smrad benzínu ve Fáčku
Teď mi pár dní začalo smrdět po benzínu vzadu u fáčka. Dělá to i když jedu na LPG, kdy asi jede čerpadlo. Nejvíce je to cítit vzadu po pravé straně, hlavně když otevřu zadní pravé dveře. Nevíte prosím někdo, odkud by to mohlo smrdět? Benzínové trubky uhnité nejsou, navíc jsou na opačné straně, i když přenášet se to může.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.6.12, 18:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Smrad benzínu ve Fáčku
niekde ti to slziť bude určite bude...oddekluj veko pod zadnými sedačkami a naštartuj, ono aj na pri prevádzke na LPG benzím ide dokola...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
9.6.12, 19:29 |
|
|
varok
|
Zkusím sundat ten ochranný plechový kryt a kouknu. Není možné, že by už byly i zpuchřelé hadice od čerpadla? Stává se to? Jednou jsem řešil něco podobného u starého fáčka, ale vpředu jak jde hadice s benzínem do karbecu. Tam byla hadička taky už zpuchřelá tak, že přes ní prolínal benzín a kapal mi na svody výfuku. Docela bezpečné, ne? Než jsem na to přišel, kde mi to kape, tak jsem s tím tři dny jezdil, jestli ne dokonce déle.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.6.12, 20:05 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
prava strana? nahodou vicko ti tesni ??
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
10.6.12, 09:15 |
|
|
varok
|
Myslíš to plastové na závit, přímo na nádrži, nebo to plechové?
|
10.6.12, 11:51 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
klasicke na tankovani
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
10.6.12, 11:52 |
|
|
varok
|
Aha, já myslel u nádrže pod sedačkou. To víčko nádrže nevím. Zacvaknuté ho mám nadoraz. Jak poznám, jestli dobře těsní? Případně se to dá nějak dotěsnit?
|
10.6.12, 12:34 |
|
|
Pan-zer
|
co sponky hadic na čerpadle ? mi už prochcavaly, stači trochu a jde to pak citět už všude. A jesi je třeba zadrbany palivovy filtr a vic se to tlači ven..
|
10.6.12, 18:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
musíš zvednou myslím že to bude prožraná hadice tlustá co vede z nídrže do plnící trubky v kelly je to šíslo XS 118691970 http://www.autokelly.cz/ak-3761801_7_15 ... vova-nadrz
Naposledy upravil slovacek.milos dne 10.6.12, 19:23, celkově upraveno 1
|
10.6.12, 19:01 |
|
|
varok
|
Takže ta hadice, co jde od plnícího hrdla do nádrže? Až bude čas, tak na to kouknu. Podívám se na tu hrubou hadici i na ty co jsou pod sedačkou u výstupu z nádrže. Zatím děkuji za tipy.
|
10.6.12, 19:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|