Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 12:02

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 M8AD a M7ADSIII 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: M8AD a M7ADSIII
Ohledně Mistra tam byly uvozovky to jen toliko k tomu Mílo. A ohledně dalšího viz moje poslední věta předchozího příspěvku. Navíc mi stejně tak můžeš dokázat i ty že motor na tento olej do kopru nepůjde dříve než na olej předepsaný. Nedokážeš protože je jasné že tomu tak bude. I kdyby na krásně dodržoval lhůty tak opotřebení násobené provozem na LPG bude rychlejší. Apropo super turbo proč ne, ale M8AD není super turbo to snad víš. Takže toliko k téhle trochu nesmyslné debatě. :wink:

3.7.12, 21:28
Pspvek Reklama

v mém případě kdy neustále dolévám novej olej si myslim, že je pro auto lepší ten M8AD než když tam má někdo olej 15000km :) :lol:

4.7.12, 10:45
Pan Kapitán

Jsem toho nazoru, ze do motoru se leje takovej olej, jakej vyhovuje motoru v konkretnim stavu. Predpis vyrobce pro motory novy a motory "jako novy" je jasne danej. U motoru pred smrti (to znamena vetsinu motoru v nasich milaccich) bych si tak jistej uz nebyl. Specialne do OHV motoru leju co mi prijde pod ruku, jak spravne Roman podotyka, stejne se tam ten olej dlouho neudrzi.

Cvokárium: Youtube Instagram

4.7.12, 11:30
Profil ICQ YIM
Mistr mechanik

werty píše:
Ohledně Mistra tam byly uvozovky to jen toliko k tomu Mílo. A ohledně dalšího viz moje poslední věta předchozího příspěvku. Navíc mi stejně tak můžeš dokázat i ty že motor na tento olej do kopru nepůjde dříve než na olej předepsaný. Nedokážeš protože je jasné že tomu tak bude. I kdyby na krásně dodržoval lhůty tak opotřebení násobené provozem na LPG bude rychlejší. Apropo super turbo proč ne, ale M8AD není super turbo to snad víš. Takže toliko k téhle trochu nesmyslné debatě. :wink:

uber od nesmyslné debaty prostě pokec jak de život o tom ty oleje jsou ve forech, máš data víš jaký jaká specifikace, intervaly, množství filtry a nemusíš nic tahat na inernet, profik

třeba jeden směr jak píše roman M8AD a přiléváš pořád dokola, je to zajímavé ale u fáčka v pohodě najedeš přes třista tisíc,
na jeden olej od nova to dělali němci ujeli 7O.OOO a byl slyšet rozvodák, ten se vyměnil ekolube olej a jelo se dál

blbé bylo třeba dolévat M8AD a pak prodat, porec nalil castrol coextra čuistí motory a pohroma, po startu nezhasla kontrolka, ucpaný koš,

5.7.12, 18:32

Ja by som ten M8AD tiež nejak nezaznával...kámoš to leje do Fačka, mení nejak po 8000 km, má najazdených 230 000 km a no problem, motor pekne čistý...takisto to predtým lial do 120cky, pri 170 000 km temer nepapala olej (tak 1-2 deci na 1000 km).

Ako, ja by som tam M8AD tiež nelial, ale ak to naozaj žerie olej, tak prečo preboha nie? Je lacný, je hustejší, takže by ho mohlo menej žrať. Tiež som mal 120cku, čo brala tak 1,5l oleja na 1000 km a som lial 15W40/50 aký bol zrovna v akcii...ale motor bol pekne spoľahlivý, bol som na nej aj v Chorvátsku...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

8.7.12, 05:41
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2