OFICIÁLNÍ TW zraz 2012 - informace na 1. stránce
OFICIÁLNÍ TW zraz 2012 - informace na 1. stránce
Autor |
Zpráva |
cyz
|
taky jsem dobře dojel, musím vyseknout poklonu Edovi, takové výkony u něho byly nevídané, při jízdě za ním jsem občas musel i šlápnout na plyn což nebývalo zvykem Bylo to dobré i když jsem se zúčastnil jenom na chvilku, akorát ty pořezané chodidla se budou asi dlouho hojit
|
22.7.12, 22:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
dado1503
|
Re: OFICIÁLNÍ TW zraz 2012 - informace na 1. stránce
Nebyl úmysel nikomu znepríjemnit zraz ani nic.. šlo proste o to že sem dobijal baterku a chctel sem to počut čo to robí bez výfuku ..ked vás to otravovalo tak prominte
_________________ Škoda 130 "78"
|
22.7.12, 22:15 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
To nerieš, nič sa nedeje Ďakujem všetkým účastníkom ochotným sa dotrepať na Slovensko. Zhrnutie: Dovedna sme napočítali 27 áut +- Ceníme si Milošovu účasť, budúci rok je na rade Sadra Počasie síce bolo zlé, ale našťastie sa bolo kam skryť. Ku koncu sa to vylepšilo. Beckov bol dúfam pekné spríjemnenie. To vystúpenie sa odohráva len 4 krát do roka. Aj keď som bol s tým Citigo trochu odvážny, myslím si, že celkovo boli skôr pozitívne reakcie (na ktoré sa vás budem pýtať aj v špeicálnom vlákne). A aspoň bol fun s plachtou Teším sa na budúci rok, a ten CzechTek štýl by bola riadna prča Zdraví Dano A.K.A. DeeKAY PS: gokralik, ten kvetináč ma moc mrzí hlavne keď som tam pôvodne stál ja, tak sa to mohlo stať mne.
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
22.7.12, 22:44 |
|
|
john simple
|
mrzí mě, že jsem se nemohl účastnil, měl jsem důležitější věci. navíc budu muset sakra máknout na autě, dělal bych tam jen ostudu
|
23.7.12, 05:20 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re:
Dojel jsem skoro dobre, v 21:00. Cas cesty 4:45 se myslim da uznat. cyz píše: musím vyseknout poklonu Edovi, takové výkony u něho byly nevídané Jak Cyz vtipne poznamenal, stal jsem na nem jak na ryci. Trochu jsem se za Buchlovskymi horami pomylil a misto na Morkovice-Slizany jsem jel na Vyskov, coz byla zasadni chyba, protoze GPS se rozhodla mne vrhnout prostredkem pres Moravsky Kras. Zrady netuse (no hlavne jsem nevedel kde ze to je ten Vyskov) jsem ji sledoval a nedobrovolne jsem jel pres Sloup a videl i jeskyne. Cestou jsem utavil brzdy, ze se mi z prednich kol kourilo, maximalni dosazena rychlost byla 134 dle GPS (kdyz si blbecek s otuzenou R19 myslel ze mi ujede), plyn na podlaze temer trvale, protoze se mi zdalo ze jedem nejak pozde. I pres RZ Moravsky Kras se mi povedlo o 10 minut predhonit plan GPS platny pro normalni auta a normalni silnice. Takze ano... E-da E-da E-da E-da E-da E-da!!!!! Jinak sraz super. (Topinek je mi taky lito, catering to byl krasnej.) Edit: john simple píše: měl jsem důležitější věci. Chces do drzky hned nebo pristi rok?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
23.7.12, 07:43 |
|
|
Nepér
|
Já dojel navigaci o půl hodiny, než mi došel benzín Jinak hypotéza je zatím taková, že nefunguje přivzdušnění nádrže, ta se zdeformovala, zasekl se o ni plovák a ohnula se ta trubička, takže to nesaje. Večer na to kouknu.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
23.7.12, 07:46 |
|
|
ventYl
|
uklidova ceta topinky neuklidila, krom popola vysypaneho na zemi sme sa grilu nedotkli. povedal by som, ze topinky putovali do kosa vtedy, ked padol navrh hodit tam cely gril ja som tankoval az po ceste nazad v povazskej bystrici, vychadza mi to nejako 6,3/100 optimisticky (km podla budikov), 6,9/100 ak berem km podla kugla. ale bud je benzin fakt prilis drahy, alebo som ja prilis rychly. po dialnici som siel takmer permanentne v lavom pruhu a za popradom som dobehol ambiciozneho leona (asi 1.4, cokolvek silnejsie by ma muselo dat), ktory so mnou na dialnici tempo udrzat skusal, ale okolo 160 tachometrickych nevydrzal ani v zavetri. fotky budu najskor vecer, vcera som uz nevladal, zaspal som vo vani.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
23.7.12, 08:11 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
My jsme ty topinky jako Zdenda Pohlreich naaranzovali do talire. (To byla ta hromadka odpadku na stole.)
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
23.7.12, 08:33 |
|
|
john simple
|
Re: Re:
Viky píše: Chces do drzky hned nebo pristi rok? ¨ 1.místo v kategorii "rat style" fakt nemusím ¨ někteří jedinci by mi to auto byli schopni přetřít štětcem do jednotné barvy
|
23.7.12, 08:49 |
|
|
ventYl
|
no tak to ta teda musim sklamat, 1. miesto by si urcite nevyhral
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
23.7.12, 08:54 |
|
|
john simple
|
neříkej, že ho máš rezavější než já
|
23.7.12, 09:15 |
|
|
ventYl
|
tak ako, liska mi uz spod toho mrtveho bieleho laku kuka celkom dost na hranach, ale zatial mam prahy aj nosniky
|
23.7.12, 09:19 |
|
|
kwiko
|
Myslim ze vzhladom na to, ze nikto z nas nemusel "ocenit" vstupnu prehliadku Motorizovanej jednotky policajneho zboru slovenskej republiky, tak to boli len kozmeticke anomalie Dakujem Veteranistovi za zapozicanie Skody100. Michalovej rodine ze ma pohostila super jedlom a pitim, a hlavne vsetkym co ste prisli, a svojim nadsenim, uz tradicne, vytvorili super zabavu na cely vikend. Domov som dorazil az okolo pol siedmej vecer. lebo sme sa zastavili cestou spat na Cachtickom hrade, potom v Cachticiach na obedoveceru a este expoziciu minihradov http://zivot.azet.sk/clanok/494/tip-na- ... nsich.htmla tesco v Galante
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
23.7.12, 09:22 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
john simple píše: neříkej, že ho máš rezavější než já myslim že toho rapida bez prahů bys netrumfnul
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.7.12, 09:34 |
|
|
john simple
|
já měl na mysli neděravé ale rezavé auto. a rapida bych trumfnul právě rapidem
|
23.7.12, 09:42 |
|
|