|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Katalyzátor škoda Felicia
Autor |
Zpráva |
filip.zila95
|
Katalyzátor škoda Felicia
Ahoj mám dotaz zjistil jsem že mám na felicii 1.3 mpi místo katalyzátoru trubku a chci vědět co se tím mění a hlavně jestli mi to projde technickou
|
30.7.12, 10:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Re: Katalyzátor škoda Felicia
takmer urcite nie, aj ked je mozne, ze emisie by si este spravil.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
30.7.12, 10:15 |
|
|
filip.zila95
|
a projde to technickou bez katalyzatoru ? Nebo to na technickou nemá vliv?
|
30.7.12, 10:31 |
|
|
ventYl
|
ok, tak ja to napisem este raz a trocha sa pri tom rozpisem: * nie, cez technicku neprejdes, katalyzator R-KAT je povinnou sucastou vyfukoveho systemu, ak ho tam nemas, je to zasah do konstrukcie vozidla * konkretne u felicie ale existuje moznost, ze by auto aj tak emisie spravilo ak je inac vsetko v perfektnom stave
bod 2 je ale irelevantny, pretoze auto mozno k emisiam ani nebude pripustene, ak sa od pohladu zisti, ze tam katalyzator nie je.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
30.7.12, 10:35 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
proto se doporucuje poskozeny kat vymlatit ale obal tam nechat
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
30.7.12, 10:44 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|