Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 29.11.24, 11:24

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 76  Další
 ETHANOL E85 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: ETHANOL E85
To by mně zajímalo, co si těmi pesimistickými výlevy kompenzuješ ty? Lidi tu jen zveřejňují své zkušenosti, a tvým koníčkem je, pravděpodobně, napadat každého, kdo "nejede podle tvé lajny". Rád se oháníš fyzikálními zíkony, ale nějak se nezmiňuješ, že si je často "upravuješ" k obrazu svému, nebo si je jen svérázně vykládáš.
Vím, že na tebe nemá smysl reagovat, a až na tuto vyjímku se tím budu snažit řídit.... tak zase si můžeš "pohonit" svoje ego.

Naposledy upravil goodji dne 1.8.12, 13:28, celkově upraveno 1

1.8.12, 07:46
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Pan Kapitán

JC se pomalu rekvalifikuje na duchodce, ale to nic nemeni na tom, ze jeste stale vi o cem mluvi.

Cvokárium: Youtube Instagram

1.8.12, 08:30
Profil ICQ YIM

s vykonem sem mel problemy uz davno predtim,takze etanolem to nebylo......jinak mam feldu 1.3BMM,udrzovana,vse poctive meneno..........kdo neveri,at neveri,je to jeho problem,nepotrebuju nikomu nic dokazovat

1.8.12, 09:59
Moderátor

goodji píše:
To by mně zajímalo, co si těmi pesimistickými výlevy kompenzuješ ty? Lidi tu jen zveřejňují své zkušenosti, a tvým koníčkem je, pravděpodobně, napadat každého, kdo "nejede podle tvé lajny". Rád se oháníš fyzikálními zíkony, ale nějak se nezmiňuješ, že si je často "upravuješ" k obrazu svému, nebo si je jen svérázně vykládáš.
Vím, že na tebe nemá smysl reagovat, a až na tuto vyjímku se tím budu snažit řídit.... tak zase si můžeš "pohoňit" svoje ego.

------------------
Dobře, ukaž mi, kde jsem si nějaký fyzikální zákon upravil k obrazu svému... :D

Tady si vyměňují velmi často dezinformace a ne zkušenosti. Za tu dobu, co se tak nějak na pandě vyskytuji, jsem těch dezinformací a vysloveně provokujících pitomostí už četl tolik, že se mi ani nechce věřit, že je tolik troubů v této republice... :) Zatím jsem se snažil podávat skutečně relevantní informace. Jelikož se mi také párkrát v životě stalo, že jsem na základě nějaké reklamy případně informací z agentiry JPP uvěřil, že to nebo ono funguje, protože nebylo s čím srovnat nebo si to přehodnotit na základě nekomerčních informací. Informace podle subjektivního dojmu je na prd. Pokud skutečně nemám vše prověřeno objektivním měřením, věšinou je to jen pád na ústa z větší či menší výšky. Tyto plky a "předávání zkušeností" na základě subjektivného dojmu jen škodí. Goebbelsovské "stokrát opakovaná lež se stává pravdou" je třeba eliminovat Werichovým "boj s blbostí se nedá vyhrát, ale je třeba s ní intenzívně bojovat, aby nám nepřerostla přes hlavu". Protože subjektivní dojem je většinou nepravdou, je to jen úhel pohledu a ne objektivní informace.

1.8.12, 13:27
Moderátor

saliman píše:
s vykonem sem mel problemy uz davno predtim,takze etanolem to nebylo......jinak mam feldu 1.3BMM,udrzovana,vse poctive meneno..........kdo neveri,at neveri,je to jeho problem,nepotrebuju nikomu nic dokazovat

--------------
Ale že sis začal stěžovat až v květnu... :D

1.8.12, 13:29
Dřevák na focení, neumí ostřit

taky sem počítal spotřebu a podle steciometrického poměru (lambda dorovná) mi na E85 vyšla o polovinu víc než na N95

1.8.12, 13:38
Profil ICQ

Jiří Čech píše:
Může to vědět proto, že do "doby lihové" mu motor fungoval naprosto normálně, víš? :)

Ty Jurico, kdyz mu ten motor fakal tak betelne, proc na nem teda delal generalku? Byl prece v 'poradku' a vetsina motoru v tomto stavu potrebuje generalku. Kdyby napsal: mel jsem to rozhozeny, pak jsem nejakou dobu jezdil a vytvorily se nanosy, tak by to melo hlavu a patu. Jinak bez diskuze je to pul na pul nevi se jesi to tam bylo nebo ne. Ja osobne jsem mel r19 a ten bilej sajrajt jsem mel taky na svickach a kolem ventilu a na etanol jsem nejezdil.... Takze nazor teoretika jest: ???

2.8.12, 16:12

Jiří Čech píše:
goodji píše:
Vím, že na tebe nemá smysl reagovat, a až na tuto vyjímku se tím budu snažit řídit.... tak zase si můžeš "pohoňit" svoje ego.

------------------
Dobře, ukaž mi, kde jsem si nějaký fyzikální zákon upravil k obrazu svému... :D

Tady si vyměňují velmi často dezinformace a ne zkušenosti. Za tu dobu, co se tak nějak na pandě vyskytuji, jsem těch dezinformací a vysloveně provokujících pitomostí už četl tolik, že se mi ani nechce věřit, že je tolik troubů v této republice... :) Zatím jsem se snažil podávat skutečně relevantní informace. Jelikož se mi také párkrát v životě stalo, že jsem na základě nějaké reklamy případně informací z agentiry JPP uvěřil, že to nebo ono funguje, protože nebylo s čím srovnat nebo si to přehodnotit na základě nekomerčních informací. Informace podle subjektivního dojmu je na prd. Pokud skutečně nemám vše prověřeno objektivním měřením, věšinou je to jen pád na ústa z větší či menší výšky. Tyto plky a "předávání zkušeností" na základě subjektivného dojmu jen škodí. Goebbelsovské "stokrát opakovaná lež se stává pravdou" je třeba eliminovat Werichovým "boj s blbostí se nedá vyhrát, ale je třeba s ní intenzívně bojovat, aby nám nepřerostla přes hlavu". Protože subjektivní dojem je většinou nepravdou, je to jen úhel pohledu a ne objektivní informace.

Jiřinko jeste by mne zajimal tvuj nazor na elektronicke cigarety je to sice 'uplne jinej sport' ale ty vse vis a vsem to dokazujes. Zajimalo by mne co obsahuje para (kour) ktery se vdechuje pri odparovani liquidu v pomeru 50% PG (99,93%) a 50% VG (99,5%)
Diky za tvuj 'prispevek' ktery se bude drzet tematu 8)

2.8.12, 16:31
Moderátor

meart píše:
Jiří Čech píše:
Může to vědět proto, že do "doby lihové" mu motor fungoval naprosto normálně, víš? :)

Ty Jurico, kdyz mu ten motor fakal tak betelne, proc na nem teda delal generalku? Byl prece v 'poradku' a vetsina motoru v tomto stavu potrebuje generalku. Kdyby napsal: mel jsem to rozhozeny, pak jsem nejakou dobu jezdil a vytvorily se nanosy, tak by to melo hlavu a patu. Jinak bez diskuze je to pul na pul nevi se jesi to tam bylo nebo ne. Ja osobne jsem mel r19 a ten bilej sajrajt jsem mel taky na svickach a kolem ventilu a na etanol jsem nejezdil.... Takze nazor teoretika jest: ???

------------
Proč teoretika? :)
Cokoli bílého má nějakou souvislost s chudou směsí. Jelikož a protože a tudíž vstřikovací systém a ŘJ u Feldy nedokáže tak velký rozdíl stechiometrie dohnat, jezdil prostě dlouhodobě s chudou směsí a chudá byla relativně dost. Proto tam měl tolik toho bílého nánosu - a proto, že jezdil na něco, co v tom motoru nemá co dělat.

2.8.12, 18:23
Moderátor

Jiřinko jeste by mne zajimal tvuj nazor na elektronicke cigarety je to sice 'uplne jinej sport' ale ty vse vis a vsem to dokazujes. Zajimalo by mne co obsahuje para (kour) ktery se vdechuje pri odparovani liquidu v pomeru 50% PG (99,93%) a 50% VG (99,5%)
Diky za tvuj 'prispevek' ktery se bude drzet tematu 8)[/quote]
-----------
Maminka říkala, že je kouření znakem méněcennostii a všichni víme, že maminka má vždycky pravdu... :P :P :P :P :D

Všechny kuřácké vynálezy považuji buď za svinstva, které nemají co v těle člověka dělat nebo berličky, jak nahradit určitou nedostatečnost vlastní osobnosti. Konkrétně nikotin je pomůcka pro obnovení komunikace jednotlivých neuronů mezi sebou a také obou mozkových hemisfér, jelikož nejsme ochotni pravidelným mozkovým cvičením udržovat mozek v kondici i bez drog. Problém nikotinu je v jeho velmi rychlé návykovosti, zvlášť u lidí, kteří to v makovoci nemají zrovna "správně srovnané", tedy jejich neuronová síť nepracuje tak, jak má. Mozek si totiž na doping velmi rychle zvykkne a když ho nedostane, začne "stávkovat". U starých lidí s Alzheimerem je nikotin lékem, protože mozek už není schopný regenerace a nikotin mu umožňuje fungovat výraznějí lépe, než bez něj.

Co přesně vzniká za látku v elektronické cigaretě a je-li tato látka tzv. neškodná, nevím, protože jsem se tímto fenoménem jaksi z důvodu nekuřáctví nezabýval. Vím, že to nesmrdí a jaksi to není ve vzduchu vidět, ale zcela jistě o úplně čistý synetický nikotin nepůjde. Každopádně elektronická cigareta nikomu s odvykáním kouření nepomůže, spíš naopak.

2.8.12, 18:39

Hernajs ty to vzdy tak krasne dokazes podat! :D

4.8.12, 21:11
Pan Kapitán

Proto si ho nechavame.

Cvokárium: Youtube Instagram

4.8.12, 22:26
Profil ICQ YIM
Moderátor

meart píše:
Hernajs ty to vzdy tak krasne dokazes podat! :D

-------------
Co bych pro Tebe neudělal, že... :D :P :D

5.8.12, 07:30

meart píše:
Jiří Čech píše:

Kdepak předtim to tam nebylo..v lednu jsem dělal fouklý těsnění pod hlavou....a generálku jsem dělal jen z důvodu sportovní úpravy motoru....jinak ten motor byl fakt predtim OK....normálně startoval , držel volnoběh, výkon měl odpovídající sériovému motoru....prostě si myslim že to bylo tim ethanolem....nic jinyho mě ani tátu nenapadlo....a ještě mi řek ajt do toho novýo tydle sračky neleju jesli to nechci zanedlouho dělat znova....takže to tam neleju, ale nikoho nenutim aby to nedělal taky....jen říkám svou zkušenost, a někomu kdo mě nebude brát za slovo třeba poslouží....

5.8.12, 08:27

Rusty a na kolik te vysla ta generalka na felde a co vsechno jsi delal? dik za info... :)

6.8.12, 12:20
Pspvek Reklama

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 76  Další