|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Petr6718
|
STK s felici na LPG
Čus chlapi včera mi skončila technická na felicii na lpg. Tak se chci zeptat jak probíhá taková technícká u auta s LPG pohonem? co vše ktomu musí bejt dík za rady.
|
4.8.12, 15:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
jansjans
|
Re: STK s felici na LPG
Samotná technická probíhá úplně stejně, ať jde o benzin, naftu nebo LPG, rozdíl je v tom, že na emisích ti budou měřit hodnoty jak při provozu na BA, tak LPG. Musíš mít taky platnou revizi LPG.
_________________ Volvo 940 B230FB aut. '91 dříve: Škoda Favorit 136L '90, LPG
|
4.8.12, 16:06 |
|
|
Petr6718
|
Našel jsem v kastliku že bomba je provozu schopná do roku 2014 ale revize se dělá jak často a kolik stojí? a revizi na stk neudělají že?
|
4.8.12, 18:42 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
koupis auto a ani o nem nic nevis?
revize na celej system LPG se dela kazdej rok stoji to podle situace asi 240 kc a udela ti to kazdej servisak kterej montuje LPG
technicka a emise jsou s LPG drazssi cenik najdes u kazde stanice > muzou se lisit i o nekolik desetikorun
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
4.8.12, 19:25 |
|
|
Petr6718
|
Tak sory že jsem se zeptal
|
4.8.12, 19:50 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
neni zac doufam ze aspon vis kde mas tankovaci hrdlo
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
4.8.12, 19:55 |
|
|
Petr6718
|
To čoveče nevim nemohl bych mi to vyfotit abych to nesplet
|
4.8.12, 21:26 |
|
|