Autor |
Zpráva |
razrery
|
dotaz
Zdravim. Mám feldu 1.3 a když otočím klíčkem, nastartuju, ale jde slyšet pár pazvuků, pak se mi rosvítí kontrolka na brzdovku a když s ním pootočím doleva, tak kontrolka zhasne a můžu jet kam chci. Bude to startovací skříňkou nebo něčím jiným?
|
29.8.12, 16:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: dotaz
ty pazvuky - to je startér, můžeš si ho nechat zkontrolovat. Ta kontrolka brzdovky, při startování svítit musí - pro ověření její funkce. Jak dlouho máš řidičák? Běž ho reklamovat, tohle je základní vědomost - první hodina ovládání a údržba vozidla.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
29.8.12, 17:03 |
|
|
Lamač
|
Mne táto otázka pripadá ako čistá snaha o vyprovokovanie.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
29.8.12, 20:04 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
me to prijde ze borec nevi ze spinaci skrinka ze s polohy II ma vracet do polohy I a tim mu to porad startuje ma spatnej orisek na spinacce
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
30.8.12, 12:47 |
|
|
razrery
|
21lukas na to kápnul. On je borec. A ještě jedna věc. Nějaké stránky na levné díly na feldu? Jsou nejsou? Díky
|
30.8.12, 20:51 |
|
|
gokralik
|
Levné... no hlavně nekupuj vždy ty nejlevnější, páč to pak budeš měnit co měsíc. Mě teď na feldě vydrželo čínské ložisko půl roku a 3 tkm. A hlavně prostuduj návod k použití auta. Jestli jsi ho nedostal k Feldě, ta ho určitě najdeš na stránkách škodovky.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
31.8.12, 08:27 |
|
|
razrery
|
Potřeboval bych spíš karosářské díly. dveře za řidičem a u spolujezdce. pak přední mlhovku, zadní kryt světla atd. No prostě menší výměny. P.S. daj se dát na felicii silnější žárovky nebo jinačí světlomety? Měl jsem žárovky, které měli svítit o padesát procent víc a žádný rozdíl. Pak jsem zkusil diamantové světlo a taky nic. Tak nevim. Připadá mi to když svítim, jako bych nesvítil oproti jiným autům.
|
31.8.12, 14:36 |
|
|
gokralik
|
Tak karosářské díly levně seženeš na každém vrakovišti nebo po inzerátu. Přední světlomety jsou u Feldy kříž... doporučuju Osram Nightbrighter a k nim denní svícení, jinak je budeš měnit jak na běžícím páse.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
31.8.12, 14:54 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
odkud ses kamos kousek od prahy prodava nejake dily na feldu
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
31.8.12, 14:55 |
|
|
razrery
|
Já jsem ze Severních Čech. A do Prahy mám 100Km. Ty žárovky zkusim. Hned se na ně podívám na netu. A ještě jedna věc. Když si dám silnější baterku do feldy musím vyměnit i alternátor? Aby se dobila?
|
31.8.12, 20:33 |
|
|
Šemik
|
U Felicie se především musí předělat elektroinstalace, v originále tam můžeš mít žárovky jaké chceš když na vedení je úbytek napětí jako p*ase
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
31.8.12, 20:37 |
|
|
razrery
|
Tak do toho se asi pouštět nebudu. Překopat elektroinstalaci jen kvůli světlům. Ale třeba i jo. Ale musel by být na to čas a prostory. Feldu mám dva roky a jsem s ní spokojenej. Možná bych jí vyměnil časem až dojezdí za novější model, ale věrnej Škodovce zůstanu. Tak bych tu svojí chtěl dát do pucu.
|
31.8.12, 20:44 |
|
|
Šemik
|
Jen kvůli světlům? Docela důležitá součást auta.. bez 2V ztracených na vedení ty žárovky svítit dobře prostě nemohou, leda by jsi si koupil žárovky na 6V
|
31.8.12, 20:48 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
dneska sem si celou dobu z prace myslel ze nesvitim, ale kontrolka a kontrolni pdraz od auta predemnou me presvedcil ze jo ona ta elektrika je fakt silena hlavne kdyz tlumene svetla jdou rovnou z packy pod volantem, casem se vypali a nova je draha jako krava, nastesti predchoi majitel byl inteligentni a nahodil tam pridavne rele, ale Semik na to kapnul docela davno a proto tu je i jeho navod co s tim delat aby tomu slo predejit EDIT: male dily posle i postou, ale dvere radsi mistni vrakac pokud je nejakej schopnej pobliz
|
31.8.12, 20:54 |
|
|
Šemik
|
Nejsem tím, kdo si může nárokovat nápad vybavit Felicii relátky, udělalo to přede mnou mnoho lidí. Jen to propaguji
|
31.8.12, 21:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|