Dotaz životnost benzinového čerpadla u felicie 1.3
Autor
Zpráva
mironov.p
Dotaz životnost benzinového čerpadla u felicie 1.3
Odešlo mi benzinové čerpadlo prostě používáním se komutátor již tak zbrousil, že tam nebyl. Tak mě zajímá kolik cca muže mít čerpadlo životnost na Km?
Vím že mám stočený kilometry, ale nevim kolik, tak bych to chtěl trochu odhadnout + - 100000Km.
Dík za typy.
5.9.12, 19:30
Reklama
Reklama
21lucas
Ignorant pravidel
Re: Dotaz životnost benzinového čerpadla u felicie 1.3
nase vydrzelo 300 tisic
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
5.9.12, 19:41
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
moje po 217 kleklo vrčelo ale nedalo tlak po rozebrání na komutátoru neznatelný opotřebení
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
5.9.12, 20:03
slovacek.milos
Mistr mechanik
já ty čerpadla rozebírám kvůli magnetům, no komutítor ojetý jsem ještě neviděl, černý jo,
jinak životnost je přesně do dne kdy se poser.e
7.9.12, 05:58
buldozerxxx
ja jsem mnel na feline 240tis a porad vrcelo..ale naskytla se koupe noveho original dilu za uplne smesny penize takze jsem dal nove a stare mi ted lezi snad este nekde doma
7.9.12, 13:10
mironov.p
Dekuji za vase odpovědi ohledně vašich zkušeností s životností. Tak mi z toho vyplinulo, že mám stočeno mezi cca 100 000Km až 150 000Km. Což sem tak nějak tipoval i podle opotřebení ostatních věcí. Auto jsem totiž kupoval v době kdy felicie b yly v kurzu a bylo levně. A ani sem to neřešil. Až teď když sem si na ně zvyknul tak mě to nějak zajímalo.
Děkuji.
9.9.12, 19:41
michalkatka
veľa na životnosti záleží aj koľko benzínu je v nádrži, ono je totiž benzínom chladené, ak niekto jazdí na "výpary" to čerpadlo dostáva pekne na frak, aj preto odchádzajú hlavne pri LPG systémoch...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 51 návštevníků