Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 20:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Univerzálky na felicii? 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Univerzálky na felicii?
Novel Whoop píše:
Dají se pořídit slušný za slušnou cenu?

No neviem, hlavne zimné pochybujem, aspoň mne sa to nepodarilo, všetci chceli už za temer vyjazdené pneu (5-6 mm) 100€ za sadu a za 133 som kúpil new :?

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

10.9.12, 19:05
Pspvek Reklama

breta1 píše:
Docela by mě zajímalo, jak to v zimě ohodnotí muži zákona -oni totiž koukají na písmena M+S nebo sněhovou vločku, jak to tam nebude, budeš mít asi problém.

viděl sem v tescu nebo kde že už to plácali aj na letní ty M+S a vločky :D sichr je sichr no :D

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

10.10.12, 15:21
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

ano maji jenom jednu formu na boky pneu tak to perou furt do tý zimní i když gumy jsou letní

10.10.12, 15:29
Profil ICQ

já bych se těch celoročních vůbec nebál..vzhledem k tomu že dřív je mohl sjíždět vzorek na zimních do 1,6mm tak to už byly ty zimáky k ničemu i když tam byly ještě třeba 2 mm a navíc jsou jakési studie které uvádějí ze jak už má zimní guma pod 4 mm tak se z ní stává letní a když budu reagovat na diskuzi tak spotřeba mi zůstala stejná jak na zimních tak na letních když jsem je dojížděl v létě, sice je pravda, ale mám odzkoušené jenom s gumama co měly pod 4mm :) ..když to porovnám s celoročníma které jsem měl a měly 6 mm tak musím říct že ty celoroční držely mnohem a mnohem lépe..a měl jsem je na všech 4 kolech :) takže ja bych se jich nebál a normálně koupil :)

22.10.12, 06:33

Však už mám přezuto, jen sem to nenapsal :D Jsou tam Goodyear vector 4seasons 165/70 R13 a nemůžu si je vynachválilt. Drží podstatně líp a rozhodně jim víc věřím. Uvidíme co v zimně, ale ve městě je to skoro jedno..

22.10.12, 06:53
Profil ICQ

No poreferuj, poreferuj...kamarát mi vravel, že má na 405ke tiež new celoročky Debica a vraj je to OK, aj v zime, aj v lete...teda, človek nekvalitu pocíti hl. v zime, takže je spokojný v zime a v lete mu je to jedno.

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

31.10.12, 20:23

No říkal jsem si, že když celoroční, tak pořádný. Pročítal jsem všemožný testy a recenze a tyhle z nich vyšly jako nejlepší. Přišly mě i na 1100kč na kus. (Debicy navegador II se myslím dají pořídit už okolo 800). A ještě k testům - v podstatě z nich vyplynulo, že tyhle celoroční se v zimě chovají jako průměrné, nebo možná trochu horší zimní. Tak nebylo co řešit.
Mám na nich momentálně najeto asi tak 500km a nemůžu jim nic vytknout. Velice dobře drží stopu na mokru i v zatáčkách. Na sněhu jsem je zatím neměl příležitost otestovat. A proklouzly mě jen jedinkrát, když jsem byl při rozjezdu na semaforu předníma kolama ve vodě a přidal jsem plyn trošku víc, než by bylo potřeba 8) :lol:
Takže zatím mohu jen chválit.. Uvidíme, jak napadne sníh. Napíšu pak další zkušenosti ;-)

31.10.12, 20:35
Profil ICQ

Tak nám napadl sníh, píšu tedy dodatek k poznatkům okolo mých pneu :-)
Na sněhu drží, a to velmi obstojně. Neuklouzly ani při vyjíždění z šikmého parkovistě na neposypaném ledu, takže paráda :-) Aneb v pohodě (ale opatrně!) si bez klouzání zaparkuju, vylezu z auta a skoro hodím držku :D Samoržejmě není problém na sněhu při rozjezdu protočit kola, ale to s každýma pneu.. Důležité je, že v zatáčce mi to ještě neuklouzlo.
Takže zatím mohu jen doporučit. Pochopitelně to chce obezřetnost a žádné blbosti, lehkou nohu.. ale pokud není člověk blbec, tak ví, že agresivní styl jízdy se v zimě nevyplácí na sebelepších gumách.
Tolik ode mě, případné dotazy rád zodpovím ;-)

10.12.12, 19:22
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2