Autor |
Zpráva |
Novel Whoop
|
STK
Zdravím, za 3 týdny jdu poprvé na stk, tak jsem se chtěl zeptat na pár drobností, které jsem úplně nepochopil, nebo nenašel: Především - můžu na stk a měření emisí dříve, než je datum vyznačené v protokolu? Co se stane, když nejprojdu měřením emisí? Bude ještě provedena technická kontrola, nebo mě rovou pošlou pryč, ať to opravím? Světla mi případně nastaví? Musí být čistý i interiér, nebo stačí auto umýt jen zvenku?
Děkuji
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi 1998 hatch, LPG
|
15.11.12, 22:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: STK
pokud neprojdeš emisema tak se technická nekoná v praxi ale "projde" všechno
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.11.12, 22:42 |
|
|
p.s.
|
na STK a EM si můžeš zajít kdy se ti zachce jak neprojdeš EM nepustí tě na STK světla by ti měli seřídit záleží však na daným technikovi a jeho náladě auto by mělo bejt čistý z venku i zevnitř líp to vypadá
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
15.11.12, 22:58 |
|
|
MATTESS
|
Samozřejmě, že můžeš jet na STK dříve, nikoliv později. Pak je auto nezpůsobilé k provozu. Pokud máš poklice, měl bys je mít sundané
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
16.11.12, 08:32 |
|
|
Novel Whoop
|
O poklicích vím, ale díky, stejně jako za ostatní odpovědi A ještě mě napadlo - když shledají B závadu, tak je auto způsobilé k provozu po 30 dnů, kdy to musím opravit.. a když mi najdou C závadu, tak s tím autem ani nesmím odjet a musím ho nechat odtáhnout? (protože mi strhnout kontrolní nálepku?) A ještě mě napadlo - když půjdu na ME a STK hned po sobě a budou po mě chtít zaplatit předem a já neprojdu u ME, tak mi ty prachy za neprovedenou TK vrátí, že?
|
16.11.12, 10:34 |
|
|
p.s.
|
pokud máš B závadu máš 30dní na to aby ses na STK dostavil s odstraněnou závadou pokud dostaneš C závadu neměl bys oficiálně s STK odjet po vlasní ose měli by tě odtáhnout na platáku praxe je jiná a je na každým jak si stím poradí pokud neprojdeš emisema měli by ti peníze dle mě vrátit -osobní skušenost nemám
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
16.11.12, 12:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jed na stk aspon se něčemu přiučíš a co máš za šrot
|
16.11.12, 18:26 |
|
|
Novel Whoop
|
Mám felicii hatch, 98, 1.3 MPi, 141 000km.
|
16.11.12, 19:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
hlavně si dobře umyj štítky pokud ti nebude sedět váha byt i o kilo vyletíš jak raketa a známky ti nebudou stačit ani přilepit
|
16.11.12, 19:18 |
|
|
Novel Whoop
|
Štítky by snad neměly být problém. Před 3 měsícama jsem byl na evidenčce a neřekl mi ani slovo. Každopádně je umyju A co se týče váhy, tak předpokládám, že musí jít pryč doslova každej kapesník, že? (Co koberečky? taky pryč?) A teď mi došlo, že ale váha poměrně dost závisí na plnosti/prázdnosti nádrže.. To se řeší jak? A Autolékárničku mám podle vyhrášky z roku 2010, což je předpokládám zas neaktuální.. - stačí jen doplnit obsah, aby odpovídal (včetně trvanlivosti), nebo mám rovnou koupit novou?
|
16.11.12, 19:54 |
|
|
MATTESS
|
S tou váhou si to nepochopil - musí sedět údaj v TP s údaji na štítku Lékárnička stačí doplnit
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
17.11.12, 13:02 |
|
|
Novel Whoop
|
Aha takle Tak to potom jo Každopádně jsem čelt, že se na techniku má jezdit s plnou, kvůli zatížení zadní napravy při měření světel.. to je pravda, že?
|
17.11.12, 14:41 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
myslim ze ne, svetla by se meli serizovat se zatezi 75Kg na miste ridice. jenze nikdo to nedela, tak nevidim duvod mit plnou nadrz. I kdyz neco v nadrzi byt musi aby jim to v pulce mereni emisi nechciplo
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
17.11.12, 14:49 |
|
|
Novel Whoop
|
Tak jsem prošel jen s lehkýma závadama Samá koroze neovlivňující funkčnost a jako třešnička na dortu špinavé sedadlo
|
16.12.12, 18:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
můj automechanik tonda GIII nepošel zadní brzdy omezovák a vyrazili ho šel na poctivou sloupli mu červenou
|
16.12.12, 19:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|