|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
starter se obcas prvni 2-3s strasne line prevaluje (favorit)
Autor |
Zpráva |
lukas.pce
|
starter se obcas prvni 2-3s strasne line prevaluje (favorit)
Zdravim, zacinam mit cimdal vetsi problem s tim ze kdyz zacnu startovat tak se starter strasne line prevaluje prvni 2-3s, pak to uz zacne startovat uplne normalne.... Nekdy to nedela ale jak prisla zima tak s tim mam cimdal vetsi problem.
Muzou to bejt uhliky? Nevysunuty pastorek asi ne co? Nebo kabely ke starteru?
_________________ Škoda Favorit 136 -> Škoda Superb 2.8 V6
|
1.12.12, 19:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
Re: starter se obcas prvni 2-3s strasne line prevaluje (favo
zkoukni kabely... jestli nejsou zoxidované nebo povolené...
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
1.12.12, 20:01 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tezko soudit takhle po internetech, ale muzes mit vybehana loziska a skrta rotor o stator.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.12.12, 20:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nejprve bych dal druhou baterku nebo tu ci tam máš tak dej do rána na nabíječku a pak napiš jak jsi nastartoval
|
1.12.12, 22:02 |
|
|
lukas.pce
|
Tak jsem vymenil baterku a prestalo to delat.. Resp i starter se zacal rychlejs tocit i normalne (ale ta baterka byla predtim nabita doma, v teple a ma o 10A větší startovací proud.). No ale zjistil jsem ze je horni sroub na starteru povolenej, tak jsem ho utahl, potom jsem odrhnul a prostrikal plusovej kabel na starteru, bylo to zaoxidovany, to samy jsem udelal i s ukostrenim baterie ke kastli.. Toci to zase o neco lip, jeste mi teda zbejva cheknout ukostreni prevodovky...
Tak ted nevim cim to poradne bylo :/ Ta stara baterie zase neni tak stara (3roky asi), pravda ted kdyz jsem to porovnaval tak byla asi trochu vybita protoze jsem testoval vyhrivani skla apod..
_________________ Škoda Favorit 136 -> Škoda Superb 2.8 V6
|
2.12.12, 13:38 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|