Re: Felicia 1,3 MPI ubývá chladicí kapalina
No vypadalo tak, jak bylo rozežraný a o orezlý. Ale doufejme, že jej tedy mechanik měnil. Upřímně, už nevím, co si mám myslet. Ale auto mi vždycky jezdilo a dělal mi na autě více méně ze známosti. Takže stejně na něj nedám dopustit.
Ne přesahy jsem neměřil
Rovnost mi zkontroloval kamarád a hlavu usadil a dotáhl. já to pak dostrojil.
Už to neřeším. S autem jsem dlouho tedy nejel, maximálně ještě seřídit ventily, pokud bude třeba a už na to kašlu. Jezdí to? Jezdí. Topí to? topí? Neteče voda? Neteče. Nekape olej, nekape, jsou tam nové zimáky, jsou. Má to nové brzdy ve předu? Má, (ještě že jsem to udělal, jinak by mi to asi po týdnu po výměně přítelkyně na těch starých zvlněných kotoučích a destičkách pomalu na plechu prý asi na dálnici nedobrzdila). Tak s čím se ještě víc babrat. Vždyť ta Felda prošla technickou bez jediné chybičky i bez přípravy. Jako závady jsou uvedeny pouze běžné závady, které tam píší pokaždé.... je to staré auto.
A navíc... chlapi znáte to.
"Miláčku tady máš klíčky, máš to opravené." " Jé děkuji
" a hned po první jízdě. "Slyšel jsi, jak to vrčelo? Nějak divně!"... "Ano miláčku, máš nové těsnění a motor si sedá, může to znít na čas trošičku jinak." "Je a tamhle mi vrzlo, co to bylo"...... "nic, to vrzalo vždycky"..