Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 15:44

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 Superb 2.8 V6, LPG? 
Autor Zpráva

Příspěvek Superb 2.8 V6, LPG?
Kamos bude co nevidet prodavat tenhle povoz, ma to najeto okolo 260 tis (real, predtim to bylo jeho taty), rocnik 2005 (pred FL). Mam to vzit? Ted mu to zere dost okolo 10l, ale za tu jizdu to teda stoji :mrgreen:
Chtel bych to urcite predelat na LPGcko. Ma to cenu? Kolik by to cca stalo, je mi jasny ze tam musi sekvencka, coz je pocitam cca 30 000 :? Da se i levneji?

Dal by me zajimalo kolik muze mit takovej superb cenu (ma to skoro plnou palbu: tempomat, xenony, esp, el sedacky 4x, climatronic, origo navi, maxidot, multifunkcni volant, couvaci senzory, dalkac a co ja vim co jeste vsechno...)

jinak nedavno delal brzdy, par sramu na tom od parkovani je.. je tam nejakej vetsi servis? Podvozek nevim v jakym stavu ma...

14.12.12, 22:11
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Superb 2.8 V6, LPG?
urcite to ma cenu prerobit na lpg, neviem ako legislativa v cr, u nas je bud schvalena hromadna rpestavba, alebo retrofitna, alebo potom individualna prestavba, podla kodu motora by sa to malo dat najst na internete, mam T4 caravelle 2.8 VR6 daval som lpg, dal som tam ale BRC stalo to okolo 1500e + skusobna a individualna prestavba na okresnom urade, skusobna bola 150e, urad 20e povolenie rpedtavby, 56e zapis do TP, navratnost 20 000km, myslim smiesna, mam lpg od konca leta uz som spravil 6000km :D, samozrejme su aj lacnejsie zariadenia, urcite by som siel znova do benzinu, aj do takehoto sialeneho objemu, mame voyager 2,5TD a tam ked sa ide nad 110km/h tak sa neda poriadne rozpravat v aute, moj benzin...ci idem 30 alebo 130 stale je v aute krasne tichucko :D

15.12.12, 09:14
Profil Zobrazit autorovy stránky

tdi prave nechci, ten hluk bych nejako prezil ale kupovat to ojety :? Kolik myslis ze ten motor muze udelat km?

15.12.12, 09:50

znamy mal sharan vr6 ked ho kupoval mal 200t, realne mal 400, on otocil dalsich 200t, a este dalsi pacient co ho potom kupil tak nanom postavil dom....ked je on starane tak urcite dost, ale zaklad je parvidelne menit olej, moj motor je zodraty..blok....kruzky zodrali blok....mam 300t na tachometri...ci ich aj tolko je :D to je uz druha vec, zmeral by som pred kupou tlaky....ak ma tlaky neni sa coho bat...menit olej a motor pojde este minimalne raz tolko kilometrov :D

15.12.12, 10:10

celou dobu to je servisovany v autorizaju takze by to melo bejt v pohode (i kdyz zname autorizaky ale..)

15.12.12, 11:03

V6tkove motory su relativne dost tragedia, ale vacsi problem je s 2.5TDi ako s 2.6 a 2.8 V6. Da sa na to dat sekvencia, cena je tam niekde od 35k hore. na auta po r.v. 2000 je na slovensku schvalena hromadna prestavba a u VAG motoro nie je potrebne pridavat domazavanie motora lebo maju tvrdene sedla (ale nie je to na skodu). na ryzozrutov to treba, lebo maju sedla makksie. rozhodne sa na tom LPG neoplati setrit. ak na to inac nemas, tak si to proste nekupuj.

nie je ani tak dolezite, kde to bolo servisovane, ale ci (a to je u autorizaku skutocne otazne) a ako casto sa menil olej. naftove V6tky si sem tam zozeru vacky, kde potom oprava vychadza pri lacnych dieloch niekde k 70kilokorunam, ci sa tak deje aj u benzinov, to neviem.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

15.12.12, 12:46
Ignorant pravidel

nevim jak ty nove systemy ale kamarad si ted delal LPG do nove C4 a rikal ze primazavani nema protoze mu to co 10 minut normalne spaluje natural

15.12.12, 12:56
Mistr mechanik

zkus to rozchlastat,

sup nikoho neoslní taky se pěkně sere, a všechno i stojí, lpg máš tak 33,OOO km, kup si levnější ojebaný o emulátory :roll: a pak to začne zapalovací moduly se začnou srát, odejde kat a lambáda, pak rozvody. každá rok něco s nápravou, vytopený vnitřek, žárovka xenonu, nezamke, spustí okna, zas nejde tempomat že by spínač spojky?,po výměně baterky netopí climatrinoc co stám?, zateklo nejdou couvací senzory, nepolohujou xenonony, :sick:

poku se ti dostane do rukou sup tak se sním svez turbo umí je to fakt raketa no a až se povozíš tak ho zas vrat :wink:

15.12.12, 13:33

co teda vzit? premejslel jsem i o nejakym volvu s40/v40 okolo 40-50tis

15.12.12, 13:42
Mistr mechanik

jako pokud sui ujetý na kočáry tak to volvo nejlépe už s plynem je dobrá volba, je tam vyšší spotřeba ale vcelku super svezení nejebe se to pořád dokola,

volvo to byl muj nejlepší kočár koupil jsem ho za dva tisíce obul na 16OO gumy přivezli ukrajinci rosavy krásné gumy 4OO kus, mělo to i klimošku, safari potahy, no krása monstrozní kára, spotřeba po strážnici asi 13 trat 8 l plynu, zajímavé když jsem tahal podvál a na tom auto tak spotřeba byla 9lplynu, což pro mě bylo super

můj mladý má S6O 2.4 turbo je to pila a raketa veškerá výbava fachčí, problém je spotřeba pod 8,5 to nejde a jsi v tom autě trochu mimo reál jedeš v pohodě a čumíš na tachák a je tam 14O trochu přišlápneš a :shock: 2OO no a ono to časem blbě dopadne :oops:

já osobně kdyby se namanul nějaký kombik s tažným a hodně na kouli s plynem tak neváhám a du do toho nedávno tak dva roky jsem takového opravoval ko oba homouše ale krásné svezení, prostor, koupil ho nějak za 15 tuším 74O ale všechno funkční, klimoška, plná palba, bez koroze :oops:

15.12.12, 16:15

Superba bych bral 1.9TDi motor AWX, jede to jak prase a je to neskutecnej drzak, tech motoru k nam jezdi nekolik a tenhle je asi nejlepsi, jinak se superb zas tak nesere a to maji bezne pres 200tis mil, taxiky

17.12.12, 21:49
Profil ICQ

jinyho superba nez tohodle bych nevzal ,u tohodle znam puvod a vim ze neni stocenej, ostatni budou (zvlast tdi) mit nalitano pul mega :?

17.12.12, 23:26
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Já bych se toho zas tak nembál... díly se daj sehnat kvalitní a za slušný prachy.. kolega to má přesně jak ty píšeš a dával LPG a je spokojený jak želva... říkal že spotřebou pod 10 plynu nejde, ale i tak se sveze jak král. Napiš uživateli Vít ten měl Passata a ví co a jak cenověa hlavně má tyhle vozy neuvěřitelně naběhlé.

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

20.12.12, 18:29
Profil ICQ

Jinak kdyby to nekoho zajimalo tak auto jsem nakonec vzal, a zatim pouze jezdim (zatim mam najeto neco pres 5tis km)..

Hned po koupi jsem teda musel vymenit vlnovec, tj 300 za volnovec a 400 za praci bo se mi s tim nechtelo sr*t a nechal to prestavet na lpg (system lpg magic g3, se systemem spokojenost, s montazi vubec zasranej Andrle v Pardubicich => urcite nedoporucuju). Nicmene to uz si holt davam pomalu do kupy sam.

Auto ma nefunkcni couvaky (klasika), nacpu tam nejaky neorigo za petikilco a promackly zadni viko kufru. A nejakej debil mi to na parkovisti lehce pocuchal na blatniku.. :/

Jinak s tim zadnej problem zatim neni :-)

26.5.13, 15:52
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 14 ]