|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Gregi
|
Zlobí startování
Zdravím,
mám Felicii 1.3 BMM r.v. 95 a poslední dobou mě zlobí startování. Jednou jsem večer dojel domů, felda byla v pohodě. Ráno jsem chtěl nastartovat a nic, baterie úplně vybitá, slyšel jsem jenom cvakání v pojistkové skříňce. Dojel známý a nastartoval mě přes kabel, baterku jsem dobil a cca. týden v pohodě, bez problémů (až na vyjímky, kdy jsem musel nastartovat napodruhé). Jenže včera sednu do auta a auto zase nic, ale tentokrát je baterka Ok, krásně točí ale nechce to naskočit. Mám problémy i s otáčkoměrem, kdy se mu jednou chce a jednou nechce, pěkně tam ta ručička lítá. Známý mi říkal, že to může mít i souvislost s elektrikou.
Díky za rady, Michal
_________________ Škoda Felicia r.v. 1995 1,3 BMM 50kW GLXi
|
16.12.12, 11:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Re: Zlobí startování
Jestli lítá otáčkoměr a nechce to chytnout, i když startér točí pěkně, tak bych zkusil snímač otáček na převodovce. Nejlépe vyzkoušet jiný, ale funkční z jiné feliny. Jestli to bude tím, tak koupit nový. Koupil bych ale raději originál, ty šunty od žlutých mi nějak moc nevoní. Mám s nimi špatné zkušenosti.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
16.12.12, 13:53 |
|
|
Gregi
|
Právě, že tam mám snímač od žlutých. Zkusím dát originál, díky za radu
_________________ Škoda Felicia r.v. 1995 1,3 BMM 50kW GLXi
|
16.12.12, 18:00 |
|
|
suresd
|
nedávno jsem řešil to samé viewtopic.php?f=6&t=30914 a byl to hallův snímač podařilo semi sehbat ale funkční jako nový oryginál z vrakecu a jede v pohodě ale pokud se v tom moc nevyznáš rači kup nový teda poté až to odskoušíš abudeš si 100% jistý že to je ta chyba
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
|
18.12.12, 14:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
častá závada vybíjení baterky v tomto období je pokud náš zámek pátách dveří se spínačem světla v kufru tak ho odpoj ten velmi často vybijí baterku
|
18.12.12, 16:56 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|