Autor |
Zpráva |
p.s.
|
Re: Chladící kapaliny dotaz
tak 5 let nazad vymytí nepomůže to těsnění je jednou nacucaný a nic nenaděláš a už sem se stím u lidí setkal vícekrát já osobně to nemýchám ani omylem
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
20.12.12, 20:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
p.s. píše: pořídil sem kdysi přítelkyni fafouna fafoun jak novej lítal jak šlak všechno v cajku dával sem termostat a dostal novou růžovou kapalinu zdarma no neber to když je to tak levný tak sem modrou vypustil proplách to a dal červenou no a po 2 měsících sme dělali těsnění pod hlavou já ti řekni je tomu tak 7 let jsem dal červenou no začlo mi to taky chcát až litr na měsíc, dal jsem modrou a mám pokoj do dneška přitom kde se dočteš nemám pravdu, chcala mi vodní pumpa u feldy 1,9 tehdy jsem ještě nesledoval na jaké bázi jsou kapaliny vyrobeny dneska to čtu
|
20.12.12, 20:51 |
|
|
p.s.
|
no vidíš a na to sem pozapoměl furt to někde prochcávalo utahování hadic nepomáhalo dal sem nový i s bankou a pravidelně to utahoval jo tu pumpu sem časem měnil taky čert ví co ta červená byla za sra... ale auto furt jezdí a furt na červenou
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
20.12.12, 20:55 |
|
|
Rambo-x
|
No uvidíme,snad to těsnění přežije,kdyby ne tak to by snad nebyla taková trága....on i já jsme vždycky jezdili na růžovou kapalinu G12 a všechny spoje a všechno je úplně suché,nikde nic neteče
_________________ Škoda 120L rok výroby 1985,4Q,kyvka,motor 742.12 Škoda felicie 1,3 MPi,rok 1999,50 kw žlutá,motor 136 MPi Škoda,aneb liga za ekologicky čisté silnice Škodovkáři všech zemí světa,spojte se !!!!....
|
20.12.12, 21:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak mi dnes přišla ta G12++ je vyrobená na stejné bázi jako červená i modrá G12 11 a je na ní napsíno že je se všema míchatelná tak pokud je naspsíno ethylglikol tak to můžete paplat jak je libo, bez obav s poškození motoru, ty povídky že se nesmí míchat jsou z minulosti kdy se ještě dělal tuším propylenglikol, ale to už přesně nevím tak starou flašku nemám, taky už jsou v povídky ve starých manuálech ža kapalina g12 se nahradí kapalinou G12+, pokud se někde vyskytne jetě stará kapalina G12 která nění na bázi ethylglykolu nahradí se ethylglikolem G12
|
21.12.12, 11:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak mi dnes přišla ta G12++ je vyrobená na stejné bázi jako červená i modrá G12 11 a je na ní napsíno že je se všema míchatelná tak pokud je naspsíno ethylglikol tak to můžete paplat jak je libo, bez obav s poškození motoru, ty povídky že se nesmí míchat jsou z minulosti kdy se ještě dělal tuším propylenglikol, ale to už přesně nevím tak starou flašku nemám, taky už jsou v povídky ve starých manuálech ža kapalina g12 se nahradí kapalinou G12+, pokud se někde vyskytne jetě stará kapalina G12 která nění na bázi ethylglykolu nahradí se ethylglikolem G12
|
21.12.12, 11:48 |
|
|
Rambo-x
|
No bylo by to jedině dobře kdyby se tomu nemohlo nic stát .......jinak dneska jsme dokončili čistící proceduru a nalili G12+....tak snad nebudou problémy
_________________ Škoda 120L rok výroby 1985,4Q,kyvka,motor 742.12 Škoda felicie 1,3 MPi,rok 1999,50 kw žlutá,motor 136 MPi Škoda,aneb liga za ekologicky čisté silnice Škodovkáři všech zemí světa,spojte se !!!!....
|
21.12.12, 13:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
se podívej na složní výrobku na jaké bázi je vyrobený máš to napsíno na té flašce pak napiš co jsi přečetl, já už toto téma mám oddiskutované i se změnou mých znalostí zvedl jsem pár lidem tak mandle že od pc sedli do káry a objížděli benzínky no a zjistili že G12 G11 G12+ a G12++ jsou vyrobeny na stejné bázi a je tam napsáno že se mezi sebou mohou míchat přímo v návodu neznalí víří vodu barvoslepí jsou v klidu lidi s barvocitem propadají panice miloš
|
23.12.12, 09:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|