Autor |
Zpráva |
varok
|
Origo anténa Favorit
Dobré odpoledne všem. Nevíte prosím někdo, jestli se dá ještě někde sehnat origo anténa na Favorita? Co jsem se díval u nás po obchodech, tak všude mají jen na feliny a ještě k tomu debilní. Na fáčku mám s takovou tou hranatou konzolkou a výkyvný prut antény. Nejlépe s delším prutem.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.1.13, 15:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Origo anténa Favorit
zajdi na vrakac a dej tam antenu z C1, 107 nebo Aygo, dlouhej prut vykyvnej
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
5.1.13, 16:16 |
|
|
varok
|
Já bych nejraději originál. Nějaký debil mi do toho asi něčím prdnul a mám kousek ulomený, na té konzolce a zatíká mi tam. Z feliny jsou krátké a nelíbí se mi a na favorita jsem zatím nikde neviděl. Zkusím ten vrakáč.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.1.13, 16:36 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
u nás v autoforu zcela běžně.. cena 90,-
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
6.1.13, 20:52 |
|
|
varok
|
A to je celá i s tou konzolkou? Já se tedy zkusím ještě poptat v nějaké lepší mototechně. U nás jsem se ptal zatím asi ve třech obchoděch, ale nikde na fáčko nemají, jen na feliny a universál, které jsou steně podobné té z feliny. Navíc stojí okolo 400,- kč což je na mě docela dost. I když ty z feliny mají v sobě i zesilovač, ale i tak se mi to zdá drahé.
|
6.1.13, 21:50 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
jj komplet.. kabel, konzole a prut navic jsem nemusel menit kabel ve sloupku protoze byl stejny s novou...
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
7.1.13, 00:33 |
|
|
michalkatka
|
ja ti kľudne aj podarujem, mám komplet aj s káblom oba typy čo sa na Favo dávali...
ale pošta nieeeeeee....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.1.13, 14:19 |
|
|
varok
|
Hm, já vím Michale jen o jednom typu. Konzolky se mi zdají stejné, ale prut buď krátký nebo dlouhý. Já bych chtěl spíše ten dlouhý. Nebo se zeptám blbě. Jde prosím sundat ten prut z té konzolky? Prut mám dobrý, jen ta konzolka je prasklá, jeden rožek ulomený a zatíká mi tam. Zkusím se zeptat v karviné v Autotechně, tam by mohly mít. A jinou možnost než poštu bych asi neměl na slovensko je ale pošta asi drahá, co? Kdyžtak bych ti za to něco určitě dal, ale tak jedině na účet, jestli máš.
|
7.1.13, 17:33 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
pokud vydrzis skusim splasit origo novou na C1 teda jen tu konzoli,
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
7.1.13, 17:46 |
|
|
varok
|
Jak už jsem psal, nepotřebuji auto všechno v origo stavu, ale tohle zrovna se mi origo líbí. Už jsem se ptal i na vrakáčích, ale buď nejsou vůbec, nebo v dezolátním stavu a ty brát nebudu. Až trošku přestanou mrazy, tak kouknu, jestli tam není nějaký tajný šroubek. Zatím jsem žádný neviděl. U starého fáčka jsem měl anténu tu samou, ale právě s tím kratším prutem a asi nějaký trošku starší typ, byl to začátek 91 roku a teď mám 94ku, tak se asi začaly potom dávat nějaké novější typy.
|
7.1.13, 20:07 |
|
|
michalkatka
|
mám aj ten štvorček s dlhým prutom, aj krátkym prutom, ten sa dá normálne odkrútiť, je tam myslím 5ka závit pod tým je taká gumová podložka...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.1.13, 20:34 |
|
|
varok
|
U starého fáčka jsem měl právě s tím krátkým prutem a tam byl normálně šroubek. Měl jsem to párkrát oddělané. Dnes jsem se díval a tady u té nynější antény je delší prut a šroubek není vidět žádný. Tak nevím jestli to je jen na nějakém čepu zalisované, nebo nevím jak. Gumová podložka pod tou konzolkou taky není vidět, tak nevím jak to tam je. Až se oteplí tak to zkusím sundat a podívat se.
|
8.1.13, 16:20 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ja tak zbezne koukal na tu nasi, gumovy lem tam je ale je to takove plastovo/gumove a taky to nema zadnej viditelnej sroubek
|
8.1.13, 17:58 |
|
|
varok
|
Má konzolka na anténě je plastová, uvnitř je asi kov. Pochybuji že by ten prut antény byl jen v plastu. Naspodku je takový rantlík, který mám na jednom místě ulomený, tak pod tím je možná nějaká gumová podložka schovaná. Šroubek tam není.
|
8.1.13, 18:17 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jasny, ja myslel obal te konzole
|
8.1.13, 18:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|