Nadávno jsem řešil něco podobného, ale na favoritu BMM. Měnil jsem rozvody a sundal i ten držák altíku. Pak jsem nevěděl, jak to patří zpátky. Nevím ale jestli mají feldy MPi stejný princip uchycení.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
7.10.10, 10:18
Reklama
Reklama
TrafoAG
Re: alternator - uchyceni
uchycení je stejné jak na feldě tak na fávu,jediný rozdíl může být v řemenici,starší favorit měl oproti feldě klasický klíňák. . .
Lamač. není žádnej ten držák prostě obráceně dát nejde je zfrézovanej jen z jedné strany aby se dal přiložit na blok.a držák je stejnej favo felda pokuď je tam alternátor magneton.nebo se pletu???
_________________ Škoda 125 červená r.v.1988
21.1.13, 11:19
Lamač
Re: alternator - uchyceni
No veď to,tak preto sa pýtam,že k čomu toto tu je.Varok na niečo odpovedá (alebo len konštatuje?) nikto sa nič nepýta,jaké auto,jaký je s tým problém,nič. :-S Asi zmením dealera
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 67 návštevníků