Re: na LPG nedrží volnobeh a chcípá ...
asi tomu bude tak, protože vždy to dělá když je vlhko, sněží nebo prší pomohlo by mi kdybych pod víčko rozdělovače dal nějaký ó kroužek??
ještě bych se ale rád vrátil k problému že mi někdy při zahřátém motoru při dobrždování nebo při zastavení volnoběh blb, snížil se a pak motor chcípl
vyřešil jsem to tak že jsem obohatil směs a problém se vyřešil
ale jak jsem jel včera k fedorovy na geometrii tak se problém znovu objevil tak sem si udělal geometrii a nechal seřídit plyn
seřídil to dobře jen mi řekl že asi bude potřeba znovu seřídit ventily (asi tak před 1500-2000 km jsem tam dával druhou hlavu i z novými ventily) je možné že za tu dobu se ventily "sklepaly" / sedly si ?
ale pokud studený motor nastartuju tak nikde nic neklepe jen je mírně slyšet takové vrčení od olejového čerpadla ...
a druhá věc asi tak před měsícem jsem si dal nový vzduchový filtr a k tomu "náporové sání"
a tomu mi říkal že nejlepší bude když tu trubku oddělám že tím náporem se ten plyn "sfoukává" určitě má svým způsobem pravdu ale je to až tak hrozné když sání vytváří podtlak a přisává si jak plyn tak i vzduch
nebo než se tam natlačí plyn tak už je tam tak velké množství vzduchu že pro LPG už tam není "místo" ??
(jinak auto krásně táhne od 1 až po 4 R S na 5 RS při polovičním plynu udržuje stálou rychlost a pomalinku zrychluje)
máte s tím nějaké zkušenosti ?