Autor |
Zpráva |
Šemik
|
hoj, tak sem právě v malování spáchal takovou děsnou čmáranici, jak ji sem vložím?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
8.7.07, 13:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Šemik píše: hoj, tak sem právě v malování spáchal takovou děsnou čmáranici, jak ji sem vložím?
odfoť ju mobilom, fotku nahraj na ukazto a sem vlož link....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
Naposledy upravil michalkatka dne 8.7.07, 13:59, celkově upraveno 1
|
8.7.07, 13:58 |
|
|
Šemik
|
michalkatka píše: Šemik píše: hoj, tak sem právě v malování spáchal takovou děsnou čmáranici, jak ji sem vložím? odfoť ju mobilom, fotku nahraj na ukazto a sam vlož link....
A, zrovna nemám s sebou telefon. Jinak by to nešlo?
|
8.7.07, 13:59 |
|
|
michalkatka
|
Šemik píše: michalkatka píše: Šemik píše: hoj, tak sem právě v malování spáchal takovou děsnou čmáranici, jak ji sem vložím? odfoť ju mobilom, fotku nahraj na ukazto a sam vlož link.... A, zrovna nemám s sebou telefon. Jinak by to nešlo?
scaner, fóťák ale bo nejaké zariadenie čo tú čmáranicu prevedie do elektronickej podoby máš????
|
8.7.07, 14:01 |
|
|
Šemik
|
michalkatka píše: Šemik píše: michalkatka píše: Šemik píše: hoj, tak sem právě v malování spáchal takovou děsnou čmáranici, jak ji sem vložím? odfoť ju mobilom, fotku nahraj na ukazto a sam vlož link.... A, zrovna nemám s sebou telefon. Jinak by to nešlo? scaner, fóťák ale bo nejaké zariadenie čo tú čmáranicu prevedie do elektronickej podoby máš????
Ne, nemam vůbec nic akorát jsem ji namaloval v programu malování (hrozná čmáranice) ale poznat by to z toho šlo. Mam ji uloženou na ploše a jmenuje se "bez názvu"
|
8.7.07, 14:04 |
|
|
Šemik
|
No to sem hrozně zvědavej jestli se mi to povedlo
Edit: No ty vo*e, mám před sebou respect Já taková PC lama
Edit two : zapoměl jsem do značky motoru napsat "M"
|
8.7.07, 14:10 |
|
|
Šemik
|
Je to z toho pochopitelný?
Silovka je hnědá, ovládačka a signalizačka červená...
|
8.7.07, 14:19 |
|
|
michalkatka
|
šikulka, zmenil si ovládanie mínusom, to by nevadilo... ten trvalý plus sa môže veselo spojiť s plusom pri zapnutom zapaľovaní a kontrolku by som napojil priamo na silovú časť relé, príp. na motor, pretože pri tomto zapojení bude svietiť a ventilátor stáť pri poruche v silovej časi obvodu... (to že by mi svietila alebo preblikávala pri rýchlejšej jazde by som riešil inak, alebo by som si zvykol...)
|
8.7.07, 14:22 |
|
|
Šemik
|
To mě také napadlo že kontrolka bude svítit i když bude třeba relé už mrtvé..
Udělal jsem to tak proto, že jako kontrolku mám LEDku (super svítivá červená) a ta by mě dost otravovala až budu jezdit v noci kdyby mi furt svítila do ciferníku
Ale bylo by možno to třeba udělat zenerkou, třeba 9V. LEDka by byla trvale na minusu a plus by se k ní dostával přes tu zenerku a odpor ze silového drátu za relátkem k větrníku...
Safryš, že mi tohle nenapadlo když jsem to dělal
|
8.7.07, 14:32 |
|
|
fux.dggn
|
A kdybych na tu kontolku šel úplně jednoduše, jako třeba takhle: viz obr., byla by v tom nějaká potíž???
Ten spínač je samozřejmě min na 10A, to sem nějak zapoměl zanást do šématu
|
8.7.07, 15:22 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
no to je prave ten problem co pisal šemik pri mojej verzii, ze ventilator pracuje zaroven ako dynamo a naporom vzduchu do chladica sa roztoci a generuje napatie, cize aj ked nie je zapnuty tak sa toci a tym padom by ti svietila kontrolka, slabsie ale svietila
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
8.7.07, 15:34 |
|
|
fux.dggn
|
deekay píše: no to je prave ten problem co pisal šemik pri mojej verzii, ze ventilator pracuje zaroven ako dynamo a naporom vzduchu do chladica sa roztoci a generuje napatie, cize aj ked nie je zapnuty tak sa toci a tym padom by ti svietila kontrolka, slabsie ale svietila
Jo takhle, to mě nenapadlo
|
8.7.07, 15:41 |
|
|
fux.dggn
|
No tak jedině snad takhle: viz obr.
Jinak už se budu jenom dívat a učit
|
8.7.07, 15:47 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
presne toto som aj ja povedal ale bohuzial to nepomoze, myslel som si ze ventilator generuje -12V a nie +12V ale bohuzial tam vytvara presne rovnake napatie ako ma baterka a teda prud tecie tym istym smerom a dioda nam nepomoze
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
8.7.07, 15:58 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
fux.dggn píše: No tak jedině snad takhle: viz obr. Jinak už se budu jenom dívat a učit
Furt nejak nechapu kdy se ta kontrolka rozne kdyz ji mate na obou koncich uzemnenou
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.7.07, 16:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|