Rozdiel medzi ventildekly Fa/Fe
Autor |
Zpráva |
hruska05
|
Rozdiel medzi ventildekly Fa/Fe
Zdravím. Vedel by mi niekto povedať, aký je rozdiel medzi hlavou ventilov na favorite a na felícii (felície majú všetky rovnakú) Dakujem
_________________ Škoda 120LS - (r.v. 1985, 4q, hnedá farba, 742.120, palubovka rapid, volant Kolínské nástrojárny, výstuha Speedpro) Škoda Octavia 1.6 - (rodinné vozítko)
|
1.3.13, 16:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Rozdiel medzi hlavami ventilov
táto téma tu už bola preberaná až dosť, hľadaj....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
1.3.13, 17:44 |
|
|
hruska05
|
michalkatka píše: táto téma tu už bola preberaná až dosť, hľadaj.... no práve že som hladal a nič som nenašiel
_________________ Škoda 120LS - (r.v. 1985, 4q, hnedá farba, 742.120, palubovka rapid, volant Kolínské nástrojárny, výstuha Speedpro) Škoda Octavia 1.6 - (rodinné vozítko)
|
1.3.13, 18:22 |
|
|
Lamač
|
Rozdiel je 8mm-7mm=1mm. A nabudúce použi viac možnosti na hľadanie.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
1.3.13, 23:27 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Smazal jsem tu zbytecny OT, sprostarny sem nepatri a doufam ze se to bude nadale dodrzovat. Dal bych odkaz na tema, ve kterym se to probiralo, ale nejak jsem ho nedokazal najit.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
2.3.13, 20:18 |
|
|
Lamač
|
A ešte napísal blbovinu,čo vlastne chcel vedieť,rozdiely v driekoch,sedlách,či on sa pýtal na hlavy motorov?
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
2.3.13, 20:19 |
|
|
Mex
|
Lamač: Řekl bych že myslel hlavu motoru, ale jak se zdá tak v tom neměl ani sám jasno. Viky: Bylo zajímavé mačkat F5 a koukat jak to mizí před očima.
_________________ Favorit GLXi
|
2.3.13, 20:30 |
|
|
fatal
rejpal
|
|
2.3.13, 20:39 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Mex píše: Bylo zajímavé mačkat F5 a koukat jak to mizí před očima. No von taky nebyl duvod to tu nechavat. Tohle je ta prava cenzura!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
2.3.13, 21:08 |
|
|
hruska05
|
Lamač píše: A ešte napísal blbovinu,čo vlastne chcel vedieť,rozdiely v driekoch,sedlách,či on sa pýtal na hlavy motorov? Mex píše: Lamač: Řekl bych že myslel hlavu motoru, ale jak se zdá tak v tom neměl ani sám jasno. To vy ste ma zle pochopili. Ja som sa nepýtal na hlavu valcov, ale na hlavu ventilov (kryt ventilov alebo ventildekel...) Chcem vedieť aký je rozdiel medzi favom a feldou (či sú vzájomne zamenitelné, a či sa líšia v nejakých detailoch)
|
3.3.13, 09:59 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
nejsou, snad od doby skody 105 (1000 MB) jdou zamenovat
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
3.3.13, 10:26 |
|
|
hruska05
|
21lucas píše: nejsou, snad od doby skody 105 (1000 MB) jdou zamenovat takže sa dá napr. dekel z fava dať na motor 120
|
3.3.13, 10:31 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Lucas te trochu plete.
Dolni dekl je zamenitelnej (ten na zdvihatka) ale horni dekl zamenitelnej neni. Hlinikovy hlavy maji jinou vejsku a proto maji ventildekl nizsi. Ani ventildekl ze 120ky nejde dat na favohlavu, protoze ma favohlava jinak rozlozeny ventily a ventildekl musi mit na dylku vevnitr vic mista. Kdyby ses ptal na hlavy, tak ty mezi favem a feldou zamenny jsou, takze ventildekl by taky mel bejt zamenitelnej, to ale neznamena, ze bude upne stejnej. Spis bych cekal, ze Felda BMM bude mit uplne stejnej s Favem, ale Felda MPi by uz nemusela.
Edit: Jo, a predelej si nazev topicu na takovej, aby se to priste dalo podle nej najit. Vis proc, ze jo?
|
3.3.13, 10:45 |
|
|
hruska05
|
Viky píše: Lucas te trochu plete.
Dolni dekl je zamenitelnej (ten na zdvihatka) ale horni dekl zamenitelnej neni. Hlinikovy hlavy maji jinou vejsku a proto maji ventildekl nizsi. Ani ventildekl ze 120ky nejde dat na favohlavu, protoze ma favohlava jinak rozlozeny ventily a ventildekl musi mit na dylku vevnitr vic mista. Kdyby ses ptal na hlavy, tak ty mezi favem a feldou zamenny jsou, takze ventildekl by taky mel bejt zamenitelnej, to ale neznamena, ze bude upne stejnej. Spis bych cekal, ze Felda BMM bude mit uplne stejnej s Favem, ale Felda MPi by uz nemusela. Díky moc. Toto som potreboval. A mám ešte jednu malú otázku. Je pravda že ventildekel na favo má jeden vývod (velký) a felda má dva vývody (velký a malý)
|
3.3.13, 10:56 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
To nemuzu potvrdit, ted jsem sundaval viko z Fava z roku 92 a melo velkej i malej vyvod.
|
3.3.13, 10:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|